maanantai 22. heinäkuuta 2013

Huikaiseva viikonloppu

Kiitos Koirakuvat.fi upeasti toteutetusta livestreamista.

Kiitos Agilityliitto upeasti järjestetyistä kisoista ja erityiskiitos fantastisesta tiedotuksesta ja viihdyttävistä haastatteluista agilityn katselun lomassa, ne oli ihan älyttömän kivoja ja huastelija Milla (?) oli ihan ykkönen talkoopestissään :)

Ja kiitos Lagu edellä mainitusta myös!

Kiitos jokaiselle uudelle maajoukkuelaiselle ja jokaiselle muullekin onnistuneelle, koska teidän suorituksia oli niin ilo katsella että itku tulee melkein silmään vieläkin kun ajattelee, että livestream ei enää toimi, livenä. Ja vaikka se toimisikin, on karsinnat jo loppuneet. Voi surku!

Menee vähän höpötykseksi, mutta oli kyllä niin 'upeanihananmahtava' viikonloppu agilityn parissa - samalla taloutta hoitaen (what?), ettei ole toista.

Siis ajatella nyt äärilaadukasta livekuvaa huippuagilitysta omalle kotisohvalle, höystettynä seurakavereiden sekä muiden kuumimpien aginimien haastatteluilla sopivissa väleissä, huikaisevia ratasuorituksia toinen toisensa perään sekä suuren suuria tunteita jotka välittyi ihan kotikatsomoihin asti. Melkein kuin olisi ollut itse paikalla, mutta vielä parempi, koska saattoi hakea ruokaa tai keittää kahvia ja - samalla katsoa agilitya :)

Sellainen oli MM-karsinta viikonloppu 2013 ja todellakin toivon, ettei tämä jäänyt ainutkertaiseksi kokemukseksi :) Vielä erityisonnittelut noin kuukausi sitten onnitelluille SM-3 Villelle ja Ainolle, jotka karsinoissa kolmannelle sijalle selvittyään ovat myös tämän vuoden maajoukkueessa!! Parson on paras!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti