keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Kesäloma mietteitä ja pikkuriikkisen reeniä.

Lisan juoksut eivät ole edelleenkään alkaneet, joten pahasti näyttää siltä, että meiltä tulee jäämään Kemin kisatkin väliin :( Harmillista, kun näitä alle 100km säteellä järjestettäviä kisoja ei ole hirveästi. Torniossa olisi kisat heti seuraavana viikonloppuna elokuun alusta, joten jos juoksut eivät pian ala, nekin jää kisaamatta.

Arctic järjestää elokuussa myös Lapin PM-kisat 10. päivä, joissa saan toimia vastaavana koetoimitsijana. Sunnuntaina olisi mahdollisuus kisatakin. Olen koettanut myös suunnitella kisareissua Kainuu-Pohjois-Karjala-akselille joskus elo-syyskuun aikana, en vain tiedä miten ja onnistuukokaan edes. Nyt pahimmat valeraskailutkin venyy sitten reilusti syyskuulle, kun juoksut on näin myöhässä.

Valkoinen pentu olisi kotiutumassa meille Foxyn vuosipäivän aikoihin. Senkin olen ottanut mukaan suunnitelmiin ja reissukuvioihin. Välillä se pääsee ehkä Lappiin tutustumaan Jennin laumaan ja välillä se pääsee taas reissuille mukaan. :) Hassua... oma pieni valkoinen.

Agilitytreenit eivät ole nyt niin minua sytyttäneet, vaikka täällä Sotkamossakin treenaamaan varmasti pääsisi, kun asian vain järjestäisi. Juoksuja jotenkin kuitenkin niin odotan, että tuntuu turhalta tähän väliin kauheasti treenatakaan, vaikka Lisa tuntuisi olevan kyllä vauhdissaan. Kepittelin sitä pihalla tänään, ensin kierrä käskyä yhden yksittäisen kepin ympäri ja sitten pujottelualoituksen vahvistamista kahdella maahan pistetyllä tikulla, vähän niinkuin 2+0-metodilla, heh heh. Taitavasti hakee 180 asteen kulman säteeltä kaikki syötöt vasemmalta ohjattuna.

Läheiseltä tenniskentältä Lisa kerää iltalenkillä usein mukaansa tennispallon jostain puskien uumenista; saldona jo kolme palloa. Sinne se aina katoaa tuoksuvatukoiden sekaan ja tulee esille niin onnellisena keltainen pallo suussaan. Kätevää :) Meillä onkin tennispallot vähissä tai ainakin tunnistamattomissa (koirat purreet ja repineet ne harmaanrusehtaviksi ja helposti limaantuviksi palloiksi jotka maastoutuvatkin kiusallisen hyvin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti