perjantai 21. maaliskuuta 2014

Valoa tunnelin päässä

Ollaan menestyksekkäästi pidetty jo koko laumaakin yhdessä :) Jipii!! Ei kyttäilyä, ei ressiä! Jipii!

Mutta on tässä eletty semmoista murrosta (ja jatkuu vaan) että enpä kyllä ihan herkästä enää aikuista koiraa koeta laumaan sovittaa jos ja kun on tiedossa, että hankaluuksia on välillä omankin lauman sisällä. Niin siis kun terrieriharrastajahan minä tulen jatkossakin olemaan, syrjähypystämme huolimatta. Arvelisin, että rodusta riippuen ehkä helpommasti onnistuu tällaisetkin uudet tuttavuudet sovittaa laumaan koiria, tai sitten olen vain onneton emäntä ja senkin kyllä myönnän, ressaan itse herkästi tällaisesta ja totta kai koirat sen huomaa!

Vähän "kovemmalla kädellä" on sitten puututtu myös meidän muiden eloon ja elämään, tarkoittaen mm. tarkennuksia oleskeluun, eli ruokailuaikoina ei ruokailuhuoneeseen ole asiaa tahi keittiöön ruokaa laitettaessa. Nimeä käytetään aina vuoroa tarvittaessa (ovista ulos, sisään, ruokakupit jne) ja ihmisten kanssa sohville ei pääse enää kukaan, ja Manu ei edes yksikseen. Sillä kun muutenkin on tuo hyppyalttius aika herkässä nimim. "Bortsun useamman kerran pöydän päältä yllättäneenä".

Tiukennetaan nyt siis ainakin vähäksi aikaa näitä ja katsotaan sitten taas myöhemmin, kun lauma on tasoittunut, että mistä voi keventää tai onko edes tarvis.

Lisa alkoi niin kovalla kädellä myös komentamaan Igsyä (syytän valeraskautta), että se meni aivan höpöksi (tässä eilettäin molemmat kinkkasivat yhdellä etujalalla...). Joten nyt sitten Lisakin on saanut tuta mamman huomioimattomuutta! Kätevä tapa "kouluttaa" tuo huomioimattomuus, suosittelen.

Ja kun tähän pisteeseen ollaan onnellisesti päästy, niin ensi viikolla koittaa meidän loma ja kahden viikon päästä tasan, saadaan alkaa taas uudelleen totuttamaan tätä jengiä yksiin. Jes.  Että näin hyvin oli myös ajoitettu tämä Manun tuominen laumaan. Mutta kuten jo sanottu, ei me sitä oikeastaan harkittu, se vaan tuli. Ei olla vielä oikein sumplittu hoitopaikkoja, joku jonnekin ja muut jää tänne.

--

Lisalta on nyt sitten jääneet kahdet treenit väliin ja niin jäävät myös kahdet seuraavat. Maanantaina olisi ilmo OKK:n kisoihin mutta jaa-a, mennäkö sinne sitten yli 4 viikon treenitauon jälkeen, liekö oikein hyvä idea? Ehkä me jätetään OKK:tkin väliin, katsellaan uudemmasti pääsiäiskisoja sitten. Ja olen minä jo kaverille lupaillut, että tullaan Lisan kanssa Saariselälle kisaamaan :) Että viimistään sinne sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti