torstai 16. lokakuuta 2014

Manuilua

Lapset ovat sairastelleet joten ollaan oltu kotona. Koirat ovat saaneet vähän enempi naksuttelua ja vähempi muuta toimintaa, olen karannut tosin välillä pihalle tekemään lyhyttä treeniä puomilla Manun tai Lisan kanssa :)

Lisan kanssa käytiin vastikään myös nopsaa, pitkästä aikaa, omilla esteillä, ja olipas se innoissaan :) Valeraskaudet alkaa kai olla jo loppusuoralla ja nyt eivät edes olleet niin vahvana kuin aiemmin, uskoisin, että nappularuokinnan vuoksi. Nesteenmäärä ruoassa on siis pienempää, kun se ei itsekseen juo kovinkaan paljon. Olen nyt alkanut lisäämään taas ruoan sekaan raakaa, saa nähdä turpoavatko tissit vielä kertaalleen.

Mietin myös Lisan steriloinnin ajankohtaa, koska se ei osallistukaan hyppykoulutukseen. Voitaisiin joko leikkauttaa heti reissun jälkeen kuun puolivälissä tai jopa vähän myöhemmin marraskuulla. Katsellaan miten saan ajan ja josko me käytäisiin Lisan kanssa vielä starttaamassa viimeisen kerran tälle vuodelle OKK:n ensimmäisissä uuden hallin kisoissa, olisi niin kivaa!! :)

Ollaan siis lähdössä piiiitkälle aurinkolomalle ensi viikon perjantaina - ei tosin kuutta viikkoa, kuten alunperin suunniteltiin, eikä koirien kanssa autoillen, kuten myös aiemmin suunniteltiin - ehkä sekin vielä joskus totetutuu - toivon kyllä niin! Mutta joka tapauksessa nyt tiedossa on kahden ja puolen viikon loma aurinkorannikolla isovanhempien vieraina. Lämmintäkin sinne ovat, ainakin toistaiseksi, luvanneet! :) Mennäänkin tällä kertaa Alicanten lentokentälle ja rannikkoa pitkin etelään, joten pääsen jälleen tunnelmoimaan au pair seuduilleni ja palaamaan ajassa takaisin 12 vuotta...

--

Manu on siis jälleen käynyt puomeilemassa hurjan vauhdin siivittämänä ja nyt myös siivekkeitä kiertäen. Otin omaan ohjaukseen mukaan liikettä edellistä kertaa enemmän, tein jopa valsseja ja persjättöjä, kerran "valui" hiipien maahan asti, mutta muutoin hienot 2o2o. Ohi juokseminen vauhdilla vaatii varmasti aikansa ja välillä pitänee vielä palata hihnatteluunkin, ja erityisesti nopean alastulon vahvistamiseen. Pelkään kuitenkin vähän sitä, ettäManu ehdollistuu liikaa minun hipsutteluuni ja sitten ratavauhdissa tuleekin aina läpi. Ehkä tähän vauhtitreeniin voisi vielä koettaa saada vaikka Esan avustamaan, että saataisiin vauhtitreeneihin vauhtia turvallisesti.

Video on varmaan lukijoille jo vähän tylsää katsottavaa, itsellehän nämä lähinnä opiksi ovatkin ja youtubesta paljon kätevämmin koottuna katseltavissa kuin omista kansioista!


PS. Huomiseksi ehkä maailman ihaninta kuvasaastetta: Parsonin pentulooneja!! Uih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti