maanantai 13. lokakuuta 2014

Puomilla

Manu pääsi tänään pitkästä aikaa puomille. Viimeksi ollaan treenattu vielä kokonaan hihnassa, joskus kesällä ja lähinnä pelkkää alastuloa, ja tässä välissä ollaankin oltu vain Aalla, toiveena, että alastulon asento vahvistuisi.

Viime viikolla otettiin Manun kanssa vielä ratapätkää sekä häiriötreeniä Igsyn kanssa niin, että Igsy sai touhustella kentällä minun kanssa ja Manu sai odottaa hihnan päässä. Se meni yllättävän hyvin! Viiimeksi olen kokeillut hihnanjatkona odottelua joskus kauan sitten keväällä eikä se onnistunut ollenkaan, vaan Manu alkoi heti louskuttamaan. Nyt siis tosi hyvin, louskutusta ei ehtinyt esiintyä kuin parisen kertaa (esim. Igsyn sujahdettua putkeen...). Eikä me tietenkään mitään ratapätkää, juoksentelua tai kiljumista Igsyn kanssa harrastettukaan, tarkoitus oli vain opettaa Manua olemaan aloillaan kun olen poissa ja/tai toisen koiran kanssa. Vähitellen haastetta lisäten! :) Mutta tämä tosiaan vaatii aikaa ja toistoja...

Mutta takaisin puomitreeniin. 2on-2off-asento on mennyt kalloon erinomaisesti, vauhdin lisääntyessä tuli muutama läpijuoksu ja yksi loikka, mutta n. 70% suorituksista oli aivan huippuja - kertaakaan Manu ei jäänyt liian ylös, vaikka jättäydyin myös taakse. Jee! Hienossa vaiheessa ollaan siis menossa, nyt ei vaan passaa hoppuilla. Lisäsin kikkailunhimoissani videoon myös sekkarin, ajat ovat oikein hyviä, kun ajatellaan, että harjoitellaan vasta. Parhaimmat ajat ovat reilusti nopeampia kuin esim. Lisalla yleensä. En tosin päässyt tarkistamaan sekkarilla... Nyt on vaan luotettu Windows Movie Makerin kelloon.

Jatkoa ajatellen siis very nice ja mulla on Mainio Manu!

Treenit loppuivat siinä vaiheessa kun sukat olivat kumppareissa niin rullalla, ettei voinut enää juosta. Aina ei  vaan jaksa kaivaa lenkkareita tai vaihtaa kunnon sukkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti