keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Reissu lähenee

Ainakin teoriassa ja ajatuksissa, jos ei näin käytännössä aivan siltä vielä vaikutakaan. Lapset edelleen sairaana, nyt myös minä (ja Esa valittaa kurkkuaan) Ossilla antibiootit ja Ilse yskii muuten vaan. Talo aivan sekaisin ja kaikki pakkaamatta. Yhden tai kaksi ajatusta olen sentään uhrannut pakkaamiselle ja muutaman rivin kirjoittanut matkatavaralistaa, joten kai sekin on jo jotain?

Mutta ai niin, tämä olikin se koirablogi. Koirat ovatkin siitä onnellisia, etteivät tiedä (vielä) yhtään mihin ovat (joutumassa?) jäämässä tai siis, että me ollaan lähdössä. Manu ei meidän lähtöä ehdi edes huomata, sillä se pääsee maailman parhaimpaan paikkaan maailman parhaimman BFF Sveakelpien luokse ♥ Svea on vastikään jäänyt laumassaan ainokaiseksi nelijalaksi, joten kaverikoiran saapuminen mahtaa ilahduttaa molemmin puolin, toivottavasti arki ei kaksijalkaisillekaan muodostu liian vaikeaksi hoitokoiran kanssa :)

Lisa ja Jore, kaksi onnekasta saavat jäädä tänne omaan kotiin Seppo-ukin kaveriksi. Vähän minua jännättää, koska ukit osaa olla aika ukkeja, mitä koirien hoitoon tulee... Onneksi lähellä asuu tuttuja, joita voin pyytää käymään vakoilemassa täällä tarpeen tullen...! Kolme viikkoa on aika pitkä aika.

Iksutin lähtee veljeni luokse Ouluun, pääsee hihnalenkeille ja hellään huolenpitoon varmasti. Se pitää muuten vielä ehtiä nyppiä.

--

Manun kanssa ollaan kertaalleen vielä otettu puomitreeniä, samalla treenasin myös Lisan, hienosti menee sekin :) Tosin sille ei aivan kestä heitellä palloa samaan tapaan kuin Manulle. Manun kanssa pohdiskelin myös kentällä ohjaavan käden merkitystä, kun se näyttää ylös tai kun se on alhaalla. Toimii selkeästi paremmin kun parsonilla konsaan. En jaksa uskoa, että Lisa paljon minun käsiäni seuraa... En ole aivan varma mitä se seuraa, liikettä kenties.

Hallikaudella alan vetämään 3lk ryhmää maanantaisin ja Manun kanssa päästiin mölliryhmään torstaisin. Sitten olen ollut reipas ja varannut ainakin marras-joulukuulle 1 treenikerran viikkoon kasvatteja varten! :) Joten tuleepa käytyä hallilla sitten ainakin kahdesti viikkoon, joka viikko! Lisalle ei ole nyt varsinaisesti ryhmää olemassakaan, kun se jää pian tauollekin, OKK:n kisat ne vielä kuumottaisi, joten jos siiheksi mennessä ehtisi kerran pari käydä sen kanssa muistuttelemassa, minua, että kuinka koiraa ohjataan, niin olishan se kivvaa!!

--

Tässä vielä Manun syndekuvia :) Paremmatkin piti koettaa viritellä, mutta tarvitsisin siihen melkein kaverin ja nyt on pilvistä :/





4 kommenttia:

  1. Wautsi, upeita kuvia! Paranemista ja hyvää matkaa!!!

    VastaaPoista
  2. Tuplakiitos! Jospa tässä viimeistään siellä lämmössä parannuttaisiinkin :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis, niin kaunis!! Ja söpö, vaikken mitään rodusta ymmärrä :) Toivottavasti olette kaikki jo toipumismoodissa ja ihanaa matkaa!
    -Leena, Manna ja Mars

    VastaaPoista
  4. Kiitos myös, vaikkakin näin jälkikäteen :) Matkatoivotukset selkeästi meni perille ja toteutui myös :)

    VastaaPoista