lauantai 1. elokuuta 2015

Kisat ja Manun (tuleva) debyytti

Lisan kanssa startattiin eilen omissa kisoissa kahden startin verran. Kivaa oli, vaikka ekalla radalla taas ohjasin huonosti... niin, se oli agirata ja varmaan taas ihan kohmeessa niiden kontaktien takia, jotka meni ihan ookoosti. Aata ei (onneksi) ollutkaan. Tuloksena molemmilta radoilta hylky, hyppiksellä hyvää menoa. Mutta ei se mitään, minulla on suunnitelmani ja siihen ei nyt kuulunut nollien saaminen välttämättä :)


--

Manun kanssa olen katsellut jonkin verran kisakalenteria, vaikka ei se vielä osaa lukea. Sen kanssa voisi hyvin jo startata, mutta vähän vielä mietin sitä kisa-aluekäytöstä yleensä. Se oli minulla nyt mukana kisoissa molempina päivinä, tosin vasta eilen ehdin sen kanssa vähän touhustella. Naksuttelin muista koirista ja sitä rataa, mutta kisaradan lähelle en vielä mennyt. Kerran se ehti vähän tienvarrestakin jo räyhätä pienille ja valkoisille, eivät ne olleet terrierejä edes, mutta kaipa jotenkin kaukaisesti saattoivat muistuttaa sitä Joresta.

Sitä radan reunalla odottelua kun pitäisi päästä harjoittelemaan, koska oman vuoron odotushan se on joskus edessä, eikä sitä useimmiten voi tehdä niin kaukana kuin haluaisi. Ollaan me treeneissä harjoiteltu, eikä se enää kilareita aivan saa, mutta ei se ole ollenkaan sama asia kuin kisoissa ja katseltavat ovat olleet aika pieniä koiria.

Huomenna ollaan lähdössä Manun kanssa ratatreeneihin Ouluun. Siellä jos sitten pääsisi vähän näkemään sitä kisakäyttäytymistä kenties. Jännää :) Voihan se olla, että debyytiksi tosiaan jää ne pm-kisat Torniossa vasta. Ei kai se sekään haittaa tietenkään, haaveilin vaan 1-2lk päivästä ensin, ettei olisi liikaa niitä juoksutuoksuja ilmassa tai maassa..

Tänään testailtiin Manun kanssa pujottelua suoraan putkesta. Se meni upeasti, kulmia ei kyllä treenattu kovin monipuolisesti, mutta takaaleikkauksen kestää jo hyvin. Rimat 60cm ja vain yksi tippui kerran kun ohjailin omiani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti