perjantai 6. elokuuta 2010

Kirjoitettu ruoka-aikaan 5+0

...siis Foxyn mielestä. Se on aika kovatyttö syömään näinä päivinä. Odottaa pöydän vieressä, Ilsen vieressä jos sillä on jotain kädessä, keittiössä. Ja anelee surullisin silmin - on niin kovin nälkä! Annoskoot vaan ovat jo pikkuterrieri(mammallekin!) ihan tarpeeksi isot, joten mamma joutuu usein tyytymään päiväuniin ja unikin kyllä maistuu mainiosti, sitten kun sohvalle on päästy, ei siitä enää oikein viitsisikään nousta, paitsi syömään. Tuntuu kyllä välillä, että minä vain lihotan tuota koiraa...

Vieläkään se ei tosin ole aivan flegmaattinen, keltainen pallo on edelleen kaikki kaikessa ja sen voimin on myös nämä kuvat otettu. Agilityakin se tahtoisi kovasti mennä, joten olen ottanut Foxyn kanssa välillä puomitreeniä vieläkin :)

Vatsa taitaa olla aika lailla samoissa kuin viimeksikin kuvia ottaessani, mutta ajattelin alkaa tästä lähtien ottamaan näin, kun viikot täyttyy. Eihän tässä saa enää otettua kuin max. 4 poseerausta, jos sitäkään :P Ja viimeksi käskin Esan kuvata juuri sisäänhengittäessä, että vatsa pullottaa enempi ja niin ettei koira venytä itseään :D Tässä se taisi itseasiassa aivan täristä, kun niin odotti palkkaa.

Viikkoja 5/9 vuorokausia 35/63.



















3 kommenttia:

  1. Heh, Foxyn massu näyttää mun silmiin kovin pieneltä (ks. meidän blogi 13.3.2010). Tässä se nähdään, miten koiran "muoto" vaikuttaa massun näkymiseen. Meillä kun niitä jalkoja on vähän lyhyemmälti :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Olen käynyt täällä välillä teidän blogia lueskelemassa. Ollaan Rommin iskän kavereita :) Meille on myös tulossa pentuja ihan kohta. 7 viikko tulee täyteen sunnuntaina. Täälläkin on kovasti ruokahalu kasvanut. Varmasti ilmoitetaan kyllä, millon olisi aika laittaa kuppiin vähän evästä ;) Onnea teillekin odotukseen! Toivottavasti syntyy paljon mukavia agiliitäjiä sinnekin :)

    Jonna ja jackrussellit Jasu & Jane

    VastaaPoista
  3. Leena: Foxyn massu on kyllä aika pieni minustakin, varsinkin tuossa kuvassa! Mutta eihän sille "luvattukaan" kuin muutama pentu vain, Manna-raasu sentään punnersi kuutoset! Koiran malli ja tyyppi varmasti vaikuttaa ulkomuotoon ja varmasti lukemattomat muutkin seikat, joita voi vain arvailla. Olenkin unohtanut teidän blogista etsiä masukuvia, monet muut parsonblogit olen kyllä jo moneen kertaan kahlannut läpi :D Pakko saada vertailla!!

    Jonna: Hurjasti tsemppiä teillekin viimeisiin masunkasvatus viikkoihin :) On nää mammat vaan niin hellyttäviä!

    VastaaPoista