tiistai 31. elokuuta 2010

Kuulumiset 8+4

Rommi voi hyvin, reiteen tuli siis vain reikiä, se ei alunperinkään ollut edes retuuttamisesta millänsäkään ja kotiin tultuaan oli ihan tavallinen Rommi, ehkä vähän normaalia villimpi vielä, koska se oli uintireissulta märkä. Se on siitä kyllä kätevä, ettei sille jää päälle ikävä asiat, kivat vaan, kuten pallot ja kepit. ;)

Foxy raukka on jo aika tuskissaan, sillä on lämmöt olleet melko matalalla jo vuorokauden, välillä reilusti alle 37 ja välillä vähän päälle. Tänä aamuna se vähän täristelikin, eikä ole syönyt kunnolla, jos ollenkaan. Mahassa jytisee edelleen kovasti. Tämän illan se on vain nukkunut, kun käytiin Lisan kanssa treeneissä. Ehkä parin päivän sisään alkaisi jo tapahtumaan - toivotaan niin!

EDIT 21.16: Foxy alkoi läähättelemään ja tärisee välillä. On melko tuskaisen oloinen ja petailee... (Parempihan olisi, että pennut syntyisivät nyt viikolla, viikonloppuna kun meillä ei ole ketään täällä apuna) Viikkoja siis kasassa 8+4 / 9. Keskiarvollinen L.A. koirilla on tiineyden 63. päivä laskettuna ensimmäisestä astutuksesta, mutta synnytykset vaihtelevat normaalisti 60 - 65 päivän välillä. Foxylla nyt 60. vuorokausi täynnä.

1 kommentti:

  1. Onpa hyvä, että Rommi ei säikähdä vähästä ja että yleensä selvisitte noin vähin vammoin. Toivottavasti Foxy jaksaa vielä muutaman päivän ja kaikki menee hyvin.

    VastaaPoista