torstai 12. elokuuta 2010

Napsaus vaan

Foxy ja Lisa kamppaili taas vähän eilen, en itse ollut läsnä, mutta Lisahan ei kuule, ei näe, kun se ns. "pimahtaa" ja oli roikkunut Foxyn poskivilloista ja hännästä oli sitä saanut kiskoa irti. Ei reikiä tai muitakaan ruhjeita kummassakaan, Foxylla poskessa 0,5 x 0,5cm nahkaa näkyvissä, josta siis karvat jäänet Lissukan hampaisiin.

Varmaan jotain näissä raskaushormooneissa, kun nyt ihan yhtäkkiä alkaneet tuommoisiksi ja Lisallakin saattaisivat juoksut olla tuloillaan. Tämmöisiähän ne ärrierinartut tietty on, toivotaan, että Lisallekin tulisi joskus vielä pikkuista enempi järkeä päähän ;) Se on muutoin kyllä tosi mielinkielin Foxylle, ei haasta eikä mitään, mutta sitten jos ja kun napsahtaa, syystä tai toisesta, niin sitten se on menoa. Foxylla sen sijaan on korvat aina tallella ja kun äiskä räjähtää, niin se antaa periksi, Lisa taas välttämättä ei.

Foxyn kanssa piti eilen taas touhuta, se kun vieläkin haluaisi niin kovasti olla mukana tekemässä, joten kierrettiin siivekettä takaa- käskyllä, ilman rimaa tietenkin ja namipalkalla, ettei ihan mahdottomuuksiin mene. ;) Lisan kanssa ollaan nyt reenailtu vinokeppejä ja vautsi kun se on taitava! Olen tuumaillut ehkä osallistuvani epiksiin viikon päästä... Ehkä oon ihan liian hätähousu, mutta epikset nyt on sentään vaan epikset ja otetaan ne treenin nimissä :)

3 kommenttia:

  1. Epiksiin vaan! Mekin oltiin jo yksissä.

    Ootko Lisan kanssa menny kujakeppejä? Mää reenailin Aidan kanssa niitä ja tuntuu että sillä systeemillä tulee jotenkin itsenäisempi pujottelija... tietty mää nyt opetan ekaa kertaa koiralle keppejä, että sullahan on foxysta kokemusta niin paljon enempi. Kunhan mainitsin.

    Opetitko Foxylle kepit käsiohjauksella vai kujalla vai mitenkä?

    VastaaPoista
  2. Saa mainita :D

    Minkäslaiset ne kujakepit oikein on? Termit ei ole täällä pohjoisessa aina aivan hallussa ;) Se on ihan tosi, että tullaan aina vähän jäljessä!

    Lisalla käytän nyt vinoon taivutettuja keppejä, alkuun näytin vain kädellä suoraa keppiriviä ja Foxylle opetin kokonaan sillä tekniikalla (erittäin hidasta ja työlästä ja Foxy välillä oikein inhosi keppejä!) mutta hoksasin nyt, kun kotona on semmoiset maahan pukattavat muoviputket, joiden päässä on piikki, että ne on helppo laittaa vähän vinoon ja kun Lisalta tulee luonnostaan nopea pujottelurytmi, (oon siitä niin ylpeä!) tämä vaikuttaisi nyt tosi hyvältä tavalta edetä. Vähitellen sitten laitan kepit suorempaan, kunnes ovat ihan normaalit.

    Verkkoja me vähän niin kuin kokeiltiin, (laitettiin kanaverkkoa keppiväleihin vähän sinnepäin) mutta se ei ollut tarpeeksi helppoa mun makuun, eikä Esa alkanut niitä heti tekemään. Itsehän osaisin kyllä, mutta koetan siinäkin päästä helpolla. (Tää mahdollisimman helpolla pääseminen kaikesta tulee vielä kostautumaan ja varmaan pahemman kerran...)

    Että niin. Hiton kepit! :) Mutta mikä riemu se on, kun koira hoksaa ja oppii rakastamaan keppejä! Foxylla herääminen tapahtui viimekesänä tennispallon kanssa, sen jälkeen ei olla hitaita keppejä nähty, ainakaan jos pallo on mukana :)

    VastaaPoista
  3. Googlettelin... Aika paljon samaa on kujissa ja vinoissa, vinossa vaan kepit on vielä lisäksi vinossa ja minä aloitin rohkeasti niin, että kepit ovat suorassa rivissä alhaalla... Jos ymmärrät mitä tarkoitan. Taidan laittaa Kaijan kuvaamaan videolle. Helpointa. ;D

    VastaaPoista