keskiviikko 18. elokuuta 2010

Lisan epikset

Lisan kanssa käytiin tänään Torniossa epävirallisissa kisoissa, ne olikin meidän ihan ekat! :) Onneksemme myös rata oli mukavan helppo, ei puomia, ei keppejä eikä keinua. Rengas siellä oli kyllä mutta senpä Lisa suorittikin oikein mainiosti!

Kompastuskiveksi osoittautui pussi, jota yritin ensin pariin kertaan ilman apua ja sitten ratahenkilö nosti suuta pikkuisen. Lopussa olisin saanut ohjata toiselta puolelta eli joko valssi tai persjättö putken toiseen päähän, koska tekemälläni tavalla pääsin möhlimään ja sekoittamaan Lisaa.


Hienosti siis kerrassaan, sijoituttiin kai jotain kymmenensiksi, koska kahdesta kiellosta ja pussin nostamisesta saatiin 20vp:tä.

Valvon, koska Foxylla ei ole kaikki kunnossa. Se yskii, nuolee maata, syö ruohoa jos päästän sen ulos, kakoo ja nikottelee. Se on tehnyt tuota aiemminkin vuosi ja pari sitten. Tuolloin yhdistin sen siemenkuorien ja undulaatin höyhenten syöntiin lattialta ja meillä on taas väliaikaisesti ollut lintuja alakerrassa. Joten tiedä sitten, onko se sitä vai jotain muuta.... Toivon, että se saisi oksennettua, se ehkä helpottaisi oloa... Toivottavasti se rauhoittuu pian. Lisa on ihmeissään Foxyn käyttäytymisestä ja pyrkii koko ajan syliin.

3 kommenttia:

  1. Voi Foxya! Harvemmin sitä toivoo toisen oksentavan, mutta nyt kyllä toivomme!

    VastaaPoista
  2. Onneksi Foxy rauhoittui vajaan tunnin päästä. Annoin sen laiduntaa ulkona, sisälle se ei rauhoittunut ollenkaan ja se tulikin sisälle omine aikoinensa. Nyt aamulla näin oksennetun ruohoklöntin pihalla - kyllä se koira usein tietää mikä auttaa! :) Huoli ehti kyllä olla jo kova ja kun koko pihapiiri oli jo untenmailla, ei auttanut kuin huolehtia yksin.

    VastaaPoista
  3. Hyvä, jos tilanne rauhoittui Foxylla! Tsemppiä mahankasvatukseen :o)
    - Marja, Roosa ja Rocky

    VastaaPoista