torstai 26. elokuuta 2010

Perheen vauvat

Foxy ja Ilse painavat jotakuinkin saman verran tällä hetkellä, vajaat 10kg. Foxya ei kuitenkaan tule aivan niin paljon kanniskeltua. Se on edelleen aikas sutjakka, eikä millään onnistu nostaa sitä sohvalle ja alas, se hyppii mennen tullen aivan itse... Ollaan kyllä koitettu, mutta minkä teet?! Pallon perään se lähtisi tulipalosalamana, joten pallojen kanssa ollaan oltu nyt varovaisia, ettei ne vaan liiku mihinkään suuntaan Foxyn ollessa läsnä - pelkään että se venäyttää mahansa, jos ei muuta!

















Mahassa tuntuu potkut molemmilta puolilta ja kun pennut ovat sijoittuneet kohdun sarviin molemmille puolille vatsaa, on hyvin epätodennäköistä, että yksi ainoa pentu kykenisi potkiskelemaan yhtä aikaa molemmilla puolilla vatsaa, joten kyllä siellä on ainakin kaksi mötkyä. :) Liikkeet jopa näkyy, ei vain tunnu, en kuitenkaan osaa tunnustella pentujen lukumäärää, vasemmalla puolella pentu tuntuu alempana vatsassa ja oikealla taas ylempänä. Kaksi tai kolme siellä varmaankin on... Tai enempi.

Foxy pääsee nyt loppuajaksi nukkumaan iskän ja äidin viekkuun, että ollaan hetivalmiuksissa, kun jotain alkaa tapahtua. Huomenna on kahdeksan viikkoa täynnä, että lopun aikoja tässä jo elellään. :)

2 kommenttia:

  1. On teillä kyllä jännät ja ihanat ajat tulossa :o)
    Pentujen lukumäärä on niin jännä arvoitus! Vanillan massu oli tosi iso ja 6 pikkuista syntyi. Roosan massu oli melko pieni ja kolme syntyi (ultrassa näkyi 4, mutta Roosalla oli vuotoa n. 3-4 ? viikon tietämillä). Massun ja koiran mallista riippuu ja mistä kaikesta muusta??? Mutta anyway, ihanan odotuksen täyteisiä päiviä teille sinne :o) Kohta ne pikkuiset syntyvät <3

    VastaaPoista
  2. Joo, vaikeapa sitä on arvioida pelkän massun koon perusteella, mutta kuutta ei taida Foxyllekaan tulla, pari-kolme on varmaan aika lähellä totuutta :) Ja kiitos, päiviä ei ole tosiaan enää montaa H-hetkeen, pitää nyt nautiskella näistä viimoisista odotuksen onnenhetkistäkin :)

    VastaaPoista