sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Maaningalla

Kisoista ei menestystä tullut, vaan kaksi hylkyä. Videoita ei nyt ole, mutta piirsin radat omakätisesti, sinne päin ;) Tuomarina molemmilla radoilla oli Tuija Kokkonen.

Agilityrata (B) olisi kyllä ollut nollanakin tehtävissä (siltä taisi tullakin jotain 7 nollaa yhteensä?!) mutta A-rata oli kaikille tasaisen vaikea, ensimmäisenä tehty hyppis siis. Siinäkin ehkä - ehkä! - jos olisin luottanut koiraan ja vaan mennyt ja ohjannut sen vasemmalta kepeille - rohkeasti mutta varmasti tehnyt takaaleikkauksen, niin ehkä - ehkä - se olisi onnistunut. Minä kuitenkin aloitin ohjaamisen kolmosesteen sivulta oikealle asettuen niin, että Lisa ohitti renkaan ja siitä se alamäki alkoi. Kepeillä kuitenkin ryhdistyttiin ja tehtiin lopppurata puhtaasti.

B-radalla taas unohdin Lisan taakseni heti alussa, enkä ohjannut sitä Aalle vaan juoksin ohi ja niin teki koirakin. Se korjattiin vielä, vaikka eipä tuolla olisi väliä ollut, olisi pitänyt vaan mennä. Mutta sitten tuo pimeä putki pujottelun jälkeen hirvitti ja meni sitten niin hölmösti sekin, etten uskaltanut koiraa lähettää ja kulkea itse putken takaa 13 hypylle, vaan vein sen valssilla putkeen ja sitten koetin ohjata koiraa vasemmalta puolelta hyppyjen 13 ja 14 läpi puomille, jolloin se luki 14 hypyn ohi ja hyppäsi sen sitten nurinpäin. Muutoin vauhti oli kiva, ysillä onnistui niisto, kepit meni kauniisti, samoin puomilta maaliin asti.

Mutta sanokaapa, eikös olekin aika vaikeita ykkösten ratoja! Ei se auta kun alkaa reenaamaan vaan kovasti lisää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti