torstai 6. joulukuuta 2012

Seuramestaruudet

Seuramestaruudesta kisattiin tänään rapsakassa pakkasessa, koirat sentään sai säilöä lämpimässä. Lisan kanssa möhlittiin heti ekalla radalla joten jatkoa ei tullut meille. Viisi koirakkoa raivasi tiensä finaaliradalle ja voitto nasahti aivan ansaitusti Katjalle ja Olgalle! :) Ensimmäinen seuramestaruuskisa minun aikanani Arcticissa oli tämä ja toivottavasti tästä tehdään taas tapa - kesäisin. ;)

Tiistain EV-kisoihin ei Lisan kanssa lähdettykään sitten, vaikka olisi kyllä melkein pitänyt, nyt kun ei saanut edes kontakteja ottaa uusiksi, vaikka sen varaan vähän kuin laskin.. A otettiin radalla kahdesti ja Lisa tuli juosten toisen, pysähtyi toisen. Puomi oli sievä. Mutta muuten se oli vähän semmoista sähläystä. Lisa ei hakenutkaan puomia metrin päästä vaan sukasi ohi :) Seuraava virhe tuli kepeiltä kun se liukasteli ja liukasteli ja lopulta jätti viimeisen välin suorittamatta. Mutta oli jarrut ja muukin ohjaus hukassa ja sen mukaan sitten mentiin. Ja sitten lopulta hylky esteellä numero 14, joka tultiin väärästä suunnasta. Siihen kaatui monen muunkin taival tämän vuoden seuramestaruuksissa, raakaa peliä on tämä agility!

Vähän jäi kyllä nyt harmittamaan se rata, tuumin vielä, oltaisiinko Lisan kanssa jääty hallille treenamaan, mutta ei sentään. Kyllä se, että juomavesi jäätyy kuppiin sen 2h aikana kun hallilla vietetiin on jo vihje siitä, ettei ole aika treenille. Viikonlopuksi on luvattu lauhempaa, joten silloin me livistetään. Viikolle taas kiristyy - huokaus. Nyt on vähän sellainen kutina, että pitäisi päästä treenaamaan jo ihan oikeastikin. Viikkotreeneihinkään ei olla tosiaan päästy edelleenkään kuin yhden ainokaisen kerran ja pian on jo joulutauko. Pitäisiköhän koettaa bongata joku aika Active Dogilta ja käydä siellä viipeltämässä joku ilta, jos suinkin mahdollista.. laitetaan ainakin korvan taakse.

2 kommenttia:

  1. Moi :) Voit tulla mun kans joskus Torkkin hallille treenaan, se maksaa 10 € per kerta ulkopuoliselta, jos tuntuu et seura kiinnostais!
    Mie odottelinkin vähän teitä tiistaina ev-kisoihin, mut aattelin kun oli niin kylmä että ette välttämättä tule. Pakkanen verotti paljon kisaajia, konkareissa ei kisannut kuin 5, ja tais olla 1 vaan ihan virallisesti konkari.

    VastaaPoista
  2. Tuohan olikin hyvä idea! Niin me tehään :)

    VastaaPoista