torstai 13. kesäkuuta 2013

KKK - Kuulen Kirkkonummen Kutsuvan

Tänään se päivä koittaa kun pakataan ensin maalliset kamppeemme viikon ajalle meidän katuooppeliin (se on kai jokin vanha katu/citymaasturi, opel) ajella hurautetaan se Ouluun ja tyhjennetään tavarat sieltä vuokrattuun asuntoautoon (suunniteltiin vähän vaikeamman kautta tämäkin) ja sitten jatkamme matkaa yötä vasten etelään. Opeli jää sukulaisten hoiviin ja vaikka ollaan me tässä päässämme jo kaikenmaailman kauhuskenaarioita pyöritelty, niin kyllä molemmat koirat ja lapset ovat edelleen lähdössä mukaan.

Perjantaille on luvattu reilusti sadetta nujertamaan meitä, otettiin tosiaan vaan se A-rata, mutta saa nähdä miten siitäkään selviää. Teltan pystytys mahdetaan suosiolla jättää aurinkoisemmalle päivälle. Perjantain mottona "Kyllä me tästä selvitään - keep it calm."

Lauantaille on luvattu paljon kivempaa säätä, ajatuksena olisi olla paikan päällä jo heti alusta alkaen, kun PRT starttaa 4.:nä ja haluaisin nähdä tietenkin kaikkien suoritukset. Lauantain mottona varmaan "Ota sinä tämä / nämä niin minä katon tuon / noiden perään ja haen samalla autosta: vettä / sukat / aurinkorasvaa / lompakon / jne" tai ehkä se voisi olla "Enkä ota, ota ite - Minä voin lähteä käymään siellä autolla ja jää sinä tähän. Haen samalla jäätelön/makkaran/karkkia enkä välttämättä ole tulossa heti takaisin." Startataan joukkuekisassa Lisan kanssa ankkureina, joten koko päivä siinä menee melkeimpä ja olishan ne palkintojenjaot mukava jäädä katsomaan joka tapauksessa.

Sunnuntaina sitten on ne yksilökisat ja tässä kohtaa me joustetaan, nukutaan pitkään ja otetaan muutenkin vähän rennommin jos mahdollista. Sunnuntaina on hyvä, jos selvitään finaaleita katsomaan. Ja toivon niin kovasti sen verran hyvää säätä, että voi leiriytyä johonkin mistä on potentiaaliset näkymät ja mistä lapset ei ehdi joka paikkaan. Eihän sitä siltikään välttämättä mitään ehditä näkemään, mutta ainakin voi sanoa että me oltiin siellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti