torstai 27. kesäkuuta 2013

Työniloa ja kasvatteja

Huhhuh kun on saanut raataa viime päivät. Ainakin ajoittain. Oikeastihan minä päivät pitkät vaan hillun lasten kanssa ties missä, kun se on minun päivätoimeni, mutta olen koettanut herätä aamulla aikaisin, että ehdin lukea loppukokeeseen ja tehdä kisajärjestelyitä. Illalla olenkin sitten aivan zombie.

Lisan juoksut eivät ole edelleenkään alkaneet, joten saa nähdä miten tässä vielä käy!! Illalla koetan päästä katsomaan kasvattini ensikisoja Tornioon, Zelda nimittäin starttaa tänään kotikentällään ja sunnuntaina myös arcticin kisoissa. Jännää!! :) Zelda kävi myös meillä harjoittelemassa häiriötä ja vierasta treenikenttää ja mikä hauska, villi ja vauhdikas tapaus se onkaan :) Saa siinä Marjaana pistää töppöstä toisen eteen jo nyt   ja myöhemmin varmasti mennään vielä lujempaa, kun neiti kunnolla syttyy!

Kisadebyytin tänään tekee myös treenikaveri C kelpie Svean kanssa, sama Svea joka oli meillä hoitokoirana pari kevättä sitten ihan piskuisena kelpievauvana.

Witty Fox Bella e Unica "Zelda" keskittyy
Kuulumisia ollaan vaihdettu myös toisen kasvatinomistajan kanssa ja alla onkin tuore kuva Nelli tytöstä yo. vauhtihirmun siskosta siis.

Witty Fox Baci e Abbracci "Nelli" kotonaan Keminmaassa


PS. Piteåssa syntyi eilen 4+2 kullannuppua. Niistä kenties lisää myöhemmin, toivoisin niin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti