tiistai 22. helmikuuta 2011

Loppuviikon toimet

Lähtölistat KASsin kisoihin olivat tulleet, säätiedotus lupaa reilusti alle kymmentä viikonlopulle edelleen, ei enää kolmea lämpöastetta, valitettavasti.

Olen katsellut SAGIn kalenteria josko jotain löytyi kisojen sijasta, ne kun väjäämättä jäävät vähäksi aikaa tauolle. Olen tässä sitten tuumaillut, josko huhtikuussa käväisisi sukulaisissa Kainuussa ja suorittamassa koetoimitsija I kurssin ja myöhemmin keväällä ehkä sitten koetoimitsija II agilitysta tuolla Oulussa :) Mutta nämä vasta mietintä asteella.

Huomenna epiksiin, ainakin Foxyn kanssa. Halli on nyt pistetty oikein tiptop kuntoon viikonlopun näyttelyä varten - toivottavasti kelpaa! Jos koettaisi muistaa ottaa huomenna kameran lainaan ja nakittaa jonkun kuvaamaan pitkästä aikaa :) Edes jotain jännempää tähän ainaiseen kirjoitteluun tylsistä asioista.

Torstai ja perjantai me vaan levätään ja lenkkeillään, sitten on ne kisat.

Ja niitä murheita vielä vähän; Joren palli se vaan seilaa, Lisalla jokin patti kaulassa joka mennään tarkistamaan ensi viikolla. Se ei ole mikään iso, mutta kovettuu, pehmenee ja sen koko vaihtelee sormen päähän tuntuvasta kyhmystä kidney-pavun kokoiseen pehmoiseen möhkylään, ihan miten sattuu. Tosi kummallinen patti.. Anaalitulehduskaan ei oikein ole käsittääkseni ottanut talttuakseen, vaikka kuurit on jo aikaa sitten nielty. :(

2 kommenttia:

  1. Olette varmaan jo aloittaneet pallin 'alashieronnan'? Kannattaa nähdä vaivaa useamman kerran päivässä jos haluaa sen laskeutuvan. Liian myöhään aloitettuna siitä ei ole enää hyötyä - niin kuin me olemme kantapään kautta oppineet:)

    VastaaPoista
  2. Jep, olen aloittanut, Esa ei siihen hommaan valitettavasti oikein suostu... Toivotaan että se auttaa :)

    VastaaPoista