perjantai 18. helmikuuta 2011

Ei kisoja..

..huomenna ja ehkä parempi niin, eihän me olla edes päästy pitkään aikaan treenaamaan pakkasten takia. Hallikaan kun ei ole mikään lämmin halli, enkä tahdo jumittaa Foxya turhan takia kylmillä treeniolosuhteilla, kun voidaan aivan hyvin odotella lämpimämpiä säitä ja ehkä joku päivä sitten lähteä hallille vaikka päivällä, kun aurinko ehtii jo lämmittää.

Keväälle olen suunnitellut aika paljon tekemistä, kisojen lisäksi. On muutama koulutuspäivä ja sen lisäksi varmasti aika paljon seuratoimintaa ja luonnollisesti treenien vetämistä ja treeneissä käymistä :) Tottistakin olen vähän mietiskellyt aloittelevani, varmaankin Foxyn kanssa, kun se on sellainen junttura niissä asioissa, jos sille saisi vähän kuuliaisuutta sillä touhulla ja parantaisi esim. kisastartteja. Ei sillä lähtöongelmaa vielä ole, mutta tahtoisin ehkä luottaa siihen vähän enempi siinäkin asiassa.

Muuten kaipaisin enempi ihan omia treenejä koirien kanssa, missä saisi pureutua juuri niihin asioihin joissa tietää tarvitsevansa toistoja, testata uusia juttuja ja ihan vaan olla oman koiran/koirien kanssa rennosti. Se on meiltä nyt puuttunut oikeastaan parin vuoden ajalta, paitsi kesäisin, kun omalla pihalla voi harrastaa. Mutta se on tietenkin tämä auton puute ja näillä näkymin vaikuttaa pahasti siltä, että autoa en tule saamaankaan käyttööni koko talvena, jos koko vuotena, joten on kai vain odotettava kesään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti