tiistai 7. helmikuuta 2012

Caloander treeniä

Viime viikonloppuna saatiin olla lämmitetyssä hallissa Jenna Caloanderin koulutuksessa kahtena päivänä. :) Ja koska tunkua ei taaskaan ollut (ihmiset varmaan luulivat, että halli on kylmä, niin kuin mekin viimeiselle viikolle asti) sain oikeuden mennä molempina päivinä kahdella koiralla. Ensin Lisalla ja sitten valmennusryhmän vuorolla Foxyn kera. Oli kyllä antoisaa ja hauskaa, saatiin kehuja ja löytyi taas uutta ja vanhaa opeteltavaa! Lopussa muutamia pätkiä koulutuksesta, ihan kaikkia parhaimpia paloja ei tullut talteen.

Lisakin sai nyt aloittaa "viikkotreenit" tosin ihan itsenäisesti vaan opiskellaan ennen maanantaisin vetämääni alkeiskurssia. Eilen otettiin sitten vähän kontakti- ja keppitreeniä ja simppura meni niin nätisti, ah ja voi! Ei mene kauan kun voidaan jo kisatkin korkata, kuka tietää jos vaikka jo ennen kesää. :)

Pakkanen paukkuu vieläkin, vasta ensi viikolle on luvassa helpotusta. Kaunista on, aurinkoakin näkee jo lähes joka päivä ja treeneihinkin saa lähteä ainakin maanantaisin ihan valoisan aikaan!

Foxyn pätkät lauantailta:


Lisan sunnuntain treeniä:


Foxyn koko rata sunnuntailta:

1 kommentti:

  1. Mukavan näköistä menoa kummallain hauvelilla =) Pitääkin yritellä piirrellä nuita pätkiä paperille!

    VastaaPoista