keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Pakkaslenkkeilyä

Ihan jostain aiheestakin oli tarkoitus täällä turista, mutta se aihe on nyt unohduksissa. Viikonloppuna päästään kuitenkin Foxyn kanssa Caloanderin Jennan koulutukseen, arcticilaisille on tilattu sellaista luksusta tänne ensimmäiseksi helmikuun viikonlopuksi :) Valitettavasti pakkanen ei näillä näkymin ole luvannut laskea ollenkaan ja ollaankin sitten jouduttu kehittämään hallille jotain lämmitysviritystä, ettei olla siellä aivan jäässä sekä koirat että ohjaajat, kouluttajasta puhumatta.

Eilisiä treenejäkään ei pakkasen takia pidetty, olin aikeissa sen sijaan pitää vähän palaveria, mutta osanottajisto harsuuntui niin kovasti, että jäätiin lopulta kaikki kotiin. Joku toinen kerta sitten saarnataan ryhmäläisille aiheesta ja aiheen vierestä ;)

Pakkanen on tosiaan ollut purevaa, eilen lenkiltä kotiin päin kipsutellessa Lisa hyppi jo kolmella jalalla. Muutoin ovat kyllä hyvillä mielin mennä vilistelleet pitkin metsiä sen kummemmin pakkasesta välittämättä, mutta lyhyinä ollaan lenkit nyt pidettykin. Meillä on tytöillä vaatetta, Jorella ei. Se kun saattaa edelleen ottaa ja suihkasta omille teilleen jos ei ole tarkkana (Kuten taas sunnuntaina; kaamea väykytys vain jäi sinne taakseni kuulumaan, kun tyttöjen kanssa piti jo suunnata takaisin kotiin - routa porsaan kotiin ajaa toimii myös Joren tapauksessa, ei ne porot jaksa ikuisesti haukuttaa ainakaan näin kylmällä.), niin siinä jäisi aika pian takit omille teilleen ja porojen jalkoihin :P Jore pitää itsensä myös tehokkaasti itsekin lämpimänä (lue: kuumana) kun porojen makuu- ja ruokailupaikkoja on koko reitti läpeensä täynnä. Eilen illalla polulla meni myös parit piskuiset kauriin jäljetkin :) Ainakin olettaisin kauriin olevan kyseessä, kun jälki oli niin pieni ja siro. Mikään asiantuntija en ole.

Jorella on myös vakituisessa käytössä Lumivision® -valopanta, aivan ehdoton ja nappiostos totisesti :) Ostin sen Esalle ja Jorelle jouluksi. Se vain ei toimi enää tuolla -20, eli eilen se otti ja simahti kun neljäsosa lenkkiä oli takana päin... :P

Loppukevennyksenä kuva Felixistä kaverinsa Elmerin-pupun kera nokkaunilla. Elo ei kuulema ihan aina ole kuitenkaan näin auvoisaa parsonin ja kanin kanssa... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti