sunnuntai 12. helmikuuta 2012

OKK:n kisat ja hyppyserti!

Foxy fick sit första hopp cert idag i Uleåborg. Första videon är från agilitybanan där vi tog en disk (med tunneln efter A-hindret) och den andra videon är från hoppbanan. En rätt rolig dag med make i Uleåborg! :) 

Selvittiin Esan kanssa Ouluun vasta B-radalle. A-rata jätettiin suosiolla välistä, niin saatiin häähumun jälkeen nukahtaakin vähän. Onnea uudelle parille vielä tätäkin kautta! :)

Perille tultaessa minulla  oli kamala vessahätä ja Esa jätti minut risteykseen juoksemaan suorinta tietä Bajamajaan. Esan kaartaessa pois tulevien autojen edestä Foxy ponkaisi minun ja seuraavan auton väliin - Mitä ihmettä!?! - Se oli ehtinyt vilahtaa autosta ulos samalla oven aukaisulla, niin nopeaa, että Esa soitteli ehdittyämme vessaan ihmetellen missä Foxy on, sekään ei ollut huomannut Foxyn ulostautumista! Mutta onneksi siinä ei käynyt kuinkaan kummemmin.

Ensimmäisenä oli vuorossa ihan uusi tuomari tuttavuus, Sami Topra ja hänen taiteilemansa agilityrata. Ihan mukava rataprofiili, joka tutustumisenkin jälkeen tuntui vielä kivalta. Vähän mietitytti A ja kysyinkin tuomarilta mikä on kontaktipolitiikka, saako kontaktille tarvittaessa vielä palauttaa ennen radalta poistumista. Sai. Se olisi nimittäin melkein pitänyt tehdäkin, sillä en kuitenkaan kaikista hyvistä ajatuksistani huolimatta ottanut kontakteja niin huolellisesti kuin piti. Positiivista oli kuitenkin, että Foxy hidasti ja pysähtyi ja ottikin kontaktin, mutta en saanut sitä alas asti enkä uskaltannut kunnolla sitä vaatiakaan. Ja tästä seurauksena sitten hylky huolimattomasta ohjauksesta putkeen. Muutoin ratavirheetön rata (puomin kontaktista tosin en saa videolta selvää, olettaisin että Foxy senkin otti, mutta hyppäsi! Mur. Puomi ei kuitenkaan aiheuta meillä niitä harmaita hiuksia niinkään Aahan verrattuna.) Keinu oli hyvä. Nyt pitäisi sitten päästä epistelemään ja treenaamaan urakalla taas noita kontakteja varsinkin Aalla.


Tällä kertaa maksitkin kisasivat välissä ja niiden menoa onkin aina mukava katsella, pitkästä aikaa. Viimeisenä päästiin vielä Jarmo Jämsän hyppyradalle, joka oli aikamoista valssausta, varsinkin viimeiset 6 estettä, huhhei! Meinasin kyllä jo kompastua omiin jalkoihin viimeistä edeltävällä esteellä, mutta onneksi en, sillä Foxy alitti ihanneajan vaivaisella 7 sadasosasekunnilla ja nappasi minien ainokaisen nollan ja täten myös ensimmäisen hyppysertinsä!! Hitaasti minä tulen perästä, mutta tulen kuitenkin! Foxyn perästä siis :) Eli ohjaus alkaa oikeasti olla jo sillä tasolla että kerta vuoteen saattaa se joku nollakin sieltä tulla, hee ;) Edellinen siis viime vuoden tammikuulta (eikä edes voittonolla)! Kaarrokset on kuitenkin jo parempia kuin vuosi sitten, mutta kylläpä noissa petrattavaa vielä riittää, vauhtia kyllä piisaa, mutta se ei auta, kun kaarrokset tuovat kokonaisia sekunteja lisää aikaa suoritukseen. Ja kyllä, ihan oma ohjaus on myöhässä kaikissa noissa valsseissa melkein, vaikka onpa tuolla joku lähes oikea-aikainenkin suoritus :)

Hyvä Foxy jee jee!!!

1 kommentti:

  1. Jeee!!!!! Hienoa tet!!! Superonnittelut hyppysertistä!!!
    Kummatkin radat oli tosi ripakan näköistä menoa =) Kontaktit tietysti harmittaa, mutta kyllä sie ne ehit sm-kisoihin mennessä hioa =) Siitä se hyppyava-tili lähti käyntiin!!!

    VastaaPoista