keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Illaksi epiksiin

Torniossa on epäviralliset illalla, ajateltiin pikkuCeen kanssa sinne. Ceekin ottaa Repellä mölliradan :) Mietin itsekkin, jos Lisan ottaisi mukaan myös mölleilemään... Foxyn kanssa taas tiukkaa kontaktitreeniä, nyt ihan oikeasti tosissaan vaan priimakontaktit, muuta en kelpuuta, en!! Videointivehkeet mukaan, että saan todistusaineistoa ja on pakko ottaa ne kunnolla ;)

Tilasin netitse toistaiseksi erinomaisen kätevältä vaikuttavan trimmausraspin karkealle, nypittävälle karvalle, se on loistava! Laitan siitä kuvan tänne myöhemmin, kannattaa ainakin harkitaan omaan trimmauskalustoon hankittavaksi. Samassa kyytissä tuli lisää sormitutteja/kumeja, niitä ilman on koetettu sinnitellä jo liian kauan... En tiedä miten sopivat yhteen raspin kanssa, kestävätkö karheaa pintaa vain nirhautuvatko heti rikki. Mutta kumeja voikin sitten käyttää hienosäätöön ja pelkillä sormilla nyppimiseen tai kumipintaisen veitsen kanssa myös.

Koirat on taas nauttineet lämpimämmistä säistä, kuten myös minä. Lunta vaan tietenkin tulee pakkasen sijasta, se on joko tai. Toissapäivänä harjoiteltiin Ilsen kanssa hiihtämistä omalla pihalla. Tässä ollaan evästauolla... (ooh, ja kuvien laittoa on huomattavasti helpotettu täällä bloggerissa, ihanaa...)


Jore patsastelee sekunnin

Ja taas näkyy jotain kiinnostavaa!

"Nyt jotain settii tai mä jäädyn!"

Varmuuden vuoksi pitää siristellä jos vaikka tuleekin salamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti