sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kasvattitapaaminen aurikoisissa merkeissä

Kovin montaa weeäffäläistä ei pääsiäisen tohinoista paikalle irronnut (mukaan lukien Esa, tosin Joren minä otin sitten itsekseni mukaan tohottamaan) mutta päästiinpä ainakin huolella vertailemaan näitä kahta tyttöstä! :) 8.4. sattuu myös olemaan B-pentueen 8kk syntymäpäivä, onnittelut joka murrelle ja maisalle ;)

Vas. WF Bella e Unica ja Baci e Abbracci

Touhuiltiin vähän oman seuramme hallilla Laivakankaalla. Ensin tytöt saivat kirmata kahdestaan pitkin ja poikin hallia. Vielähän nuo onnistui keskenään mennä ;) Pikkuisen otettiin myös luoksetuloa ja trimmaus- ja näyttelyporinaa. Agilityesteistä tytöt suorittivat putkea ja hyppyjä (rimat maassa).

Meidän omakin koiraporukka kävi tohisemassa yksissä tuumin hallilla. Jore juoksi pöljänä ees sun taas, Foxy lähinnä jututti vieraita ja kerjäsi nameja ja Lisa viipotti sitä ja väliä. :) Siinäpä sitä olikin sukua kerrakseen. Kyllä niistä jo yhtäläisyyksiä huomaa suuntaan ja toiseen, Zelda on selvästi isäänsä tullut veturimalli ;) ja Nelli enempi äitinsä tapaan sievä ja herttainen, mutta samanlaisiahan nuo olivat jo silloin pentuina. Nyt kun sain pitkästä aikaa itsekkin molempia pöydällä seisottaa, niin ihan muistui mieleen nuo jo 5 kuukauden takaiset pikkupallerot, varsinkin Nelli, kun ehti olla meillä kuitenkin vähän kauemmin. Onnistuttiin ehkä myös vähän nostattamaan parsonkuumetta jollekin..?? :)

Ennen pöytätreeniä testattiin (lähinnä Foxylla) hankkimaani trimmausraspia, josta tuntuivat tykkäävän muutkin. Kyllä se ainakin käsipelin voittaa ja noista sormituteista/kumeista on paljon apua myös. Alla typykät seisoskelevat (agility)pöydällä, ikää näillä on siis päivälleen 8kk.

Witty Fox Bella e Unica "Zelda" 8 months
WF Bella e Unica

"Tämähän on niin pikkunen, että!"
Witty Fox Baci e Abbracci "Nelli" 8 months
WF Baci e Abbracci
Nelli oli mukavan kokoinen narttu, jopa minun käsilläni spannattavissa. Zeldalla kokoa on ehkä sentin enempi ja rintakehässä kaksi, mutta hyvänkokoinen se on sekin. Sopusuhtaisia, sirpakoita, ystävällisiä ja vilkkaita olivat molemmat :) Ja ainakin minun silmään liikkeet näyttivät kivoilta, jospa ne jonkun näyttelytuomarinkin silmien alle vielä kesän mittaan ehtisivät.

Tarkasti seurataan, kun sisko menee radalla.. Äitinsä ilme! Asettuu ne korvat nätistikin :)

Nellin omistaja myös mietti, josko ehdittäisiin joskus vielä katsastaa porukalla jotain luonnon luolaa, tyhjäksi tarkastettua siis, tuolla Keminmaassa. Toukokuulla sitten olisi suunnitelmissa vetää lyhykäistä verijälkeä täällä meillä, Mörkylikin pääsisi tulemaan mukaan porukkaan ja ehkä joku muukin lisää kasvateista. Kesällä jos sitten korkattaisiin näyttelyt isän ja tyärten voimin Kemin näyttelyssä, se olisi ihan soppeli tavoite! Siinäpä sitä suunnitelmaa tulevaksi, suurkiitos osallistuneille tästä päivästä!

1 kommentti:

  1. Kiitokset vain itsellesi kun jaksat ja ehdit järjestää toimintaa =) Aina mukava tavata "sukulaisia" ja saada hieman ympäristötreeniä ja sosiaalista treeniä. Se Kemin näyttely vois olla kyllä hyvä tavoite ;) Tosi kivan näköisiä kuvia, zelda vaan näyttää aika honkkelilta =) Mut onhan si vielä aika honkkeli kyllä. Pentu vertailu oli hauska, zelda on kyllä niin isänsä kaltainen kohottaja, mutta myös yhtä iloinen!

    VastaaPoista