keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kevään ensimerkkejä

Kaivoin nimittäin kontaktikapistuksen tänään hangesta ja naksuttelin Foxyn kanssa pihalla "kiipee" -käskyä. Onhan se sille kyllä niin epäselvää kuin vaan voi olla... Huokaus sentään. Lisalla se on aikasta hyvin hanskassa, puomilla, Aalla sitä on alkuunsa juoksutettu mutta kas, ei se toiminutkaan, joten Aalle opetellaan vasta hihnan kera! Kun Esa tuolta laskeutuisi yläkerrasta, niin lähdettäisiin typyjen kanssa iltakävelylle. Tällä kertaa laitan suosiolla kumpparit jalkaan, niin ei tarttee lunta kauhoa nilkoista joka välissä, kun joutuu väistelemään rapakoita (lue: pieniä lampia tai jos Ilseltä kysytään, "itoja meriä!") metsien ja umpihangen kautta. Jorenkin tassu on vähän parempi jo, mitä nyt liikkumisesta voi päätellä, mutta ei se tyttöjen kanssa ole vielä lenkille päässyt. Se raukka on melkein koko ajan häkissään, että pysyy levossa, pihalla saa juosta vapaana omalla puolellaan. Osaa tosin ottaa kaiken irti myös pakkolevostaan ja ketarat ojossa vaan vetelee hirsiä pitkin päivää... ;) Voihan se olla, että ensimmäinen irtolenkki joskus hamassa tulevaisuudessa on aika vauhdikasta menoa! 

Olen luonut pari uutta sivuakin tuonne ylälaitaan, kuten treenikalenterin ja muutenkin koettanut muokata tätä mieleisekseni. Jostain syystä en HTML:ään pääse käsiksi, mitä tulee mallin muokkaamiseen, jospa syykin selviäisi, koska ennen tätä bloggerin uudistusta se kyllä toimi.

Yskän oireita olen myös koettanut seurata. Juuri tuossa keittiössä Lisa kertaalleen "ryysti" eli eiköhän sekin vielä rehelliseksi oireeksi lasketa, vaikka muutoin tyttöjä kyllä ihan vapaana lenkillä pidän ja muutenkin normaalisti kotona touhutaan eikä mitään, mutta missään ei olla käyty, sehän se tärkeintä nyt on, kun ovat näinkin oireettomia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti