maanantai 2. huhtikuuta 2012

Ei kotiin tuomisia Oulusta, mutta valokuvia Nikkalasta :)

Kisoista otettiin kolme hylsyä. Hyppyrata oli ensin ja töpeksin sen aika onnistuneesti, kolmeen otteeseen. Renkaan ohiviennillä (tämä on meillä harvinaista, mutta kun oli mukasten kiire jne jne) ja myöhemmin sitten siivekkeen kiertojen hätäiset ohjaukset pidemmän kautta (ei siis siivekkeen ympärikierrätystä) jolloin koira lähti lukemaan minun liian aikaisin kääntynyttä ja poispäin lähtevää vartaloani ja hyppäsi esteen takaisin - kahdessa kohtaa, täsmälleen sama virhe. Yleensä lukee nuo pidemmän kautta kierrättämiset paremmin kuin ympäripyörityksen, mutta nyt näin, itse ohjasin huolimattomasti. Videomateriaalia ei nyt tähän hätään ole, kun rata meni kaverin kameralle.

Loput kaksi rataa oli sitten agilityratoja, niistä on videotkin, mutta täytyy niissä ei hirveästi katsottavaa ole, jtoen en tänne laitakaan. Ekasta kepeiltä vitonen takaaleikkauksen takia, ei vaan kestänyt sitä ja tuli jossain neljännen välin tienoilla pois. Aalle kun päästiin, valssaus heti sivulle ei toiminut ja koira ampaisi suoraan edessä näkyvälle esteelle. Jatkettiin vielä puomille ja siellä loikka, palautin ja taas hyppy, joten marssimme maaliin... 

Kolmas rata meni pitkälti samalla kaavalla, tosin otimme hylyn heti alkuun, reppana oli jo hakenut ihan oikean esteen (kepit) mutta jarrutin itse kun säikähdin, että se meneekin putkeen ja käskytin uudestaan kun oli kohdistanut katseen putkeen ja sinne se sitten meni. Aalta loikka, vaikka varmaan se osui kontaktiinkin, mutta palautin (tai no, se suoritti sen itse vika suuntaan...) hieeeno kontakti siihen kuitenkin ja sitten maaliin. Että  vähän masensi lopun päivää. Nyt taas rohkeasti eteenpäin ja kovasti kontaktitreeniä vedättämällä pallolla tms. Kyl se siitä kai vielä. Seuraavia kisoja mietitään nyt sitten, ei olla onneksi edes ilmouttauduttu.

Autoa vaihtaessani Marjaanan luona ehdin näpätä muutaman kuvan ihanasta Zeldasta - kyllä siitä mini tulee!! ;) Se on niin kaunis ja niin villi! Meidän pitää alkaa treenauttaa sitä verijäljellä kesällä ja toivottavasti joskus saadaan käytettyä neitokainen luolillakin, sen verta säpäkkä äpykkä se on.

Witty Fox Bella e Unica "Zelda" 8 months





1 kommentti: