maanantai 30. huhtikuuta 2012

Mörkö vieraana

Taas on tapahtumarikas viikko takana päin ja aika väsynyt nyt olenkin. Torstaina meille tulivat vierailulle veljeni perheineen, mukaan lukien Mörkö parson, eli Lisan ja Joren pienokainen "Pikkupoika" viime kesän pentueesta. :) Mörkö oli jo meiltä lähtiessään selkeästi muita pentuja matalaraajaisempi ja samanlainen kehitys on jatkunut tähän päivään asti. Eturaajoissa näyttäisi myös olevan jotain muutakin kuin pituuskasvun rajoittuneisuutta, myöhemmin selvinnee, mitä. Perhekoirana Mörkö on kuitenkin ollut ihanteellinen, tuossa kolmen lapsen perheessä. Luonteeltaan mainio tapaus ja sitähän me saatiin itsekin nyt viikonloppuna todistaa :) Jore ja Mörkö olisivat pidemmästikin viihtyneet ulkona puuhastelemassa, mutta Jore on vielä tassunsa kanssa toipilaana, vaikkei onnu enää sentään.

Viikonlopun aikana kouluttauduin taas Oulussa koirahierojakurssilla ja tutustuttiin hieman pintaa raapaisten eläinhomeopatian maailmaan. Täytyy myöntää, että mielenkiintoiselta se vaikuttaa, vaikken aivan vielä olekaan sen toimivuudesta vakuuttunut. Muutamia rakeita sain kokeiltavaksi näihin omiinkin, joten katsellaan, katsellaan...

Mutta nyt täytyy jo joutua nukkumaan. Huomenna voisin koettaa laittaa jotain kuviakin Mörkylistä tänne blogiin, sellaisiakin saatiin otettua kaiken touhuamisen lomassa, vaikka ne seisonta kuvat sitten jäivätkin. Ihana keittiöprojekti etenee myös kovaa vauhtia, kiitos talkooavusta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti