perjantai 13. huhtikuuta 2012

Tyttöni mun

En taida sittenkään tykätä tästä uudesta mallista... no vaihdan sen jahka ehdin.

Olin tänään aivan überreipas ja heräsin aamulla viideltä, ajelin hallille (sinne on siis reipas puolen tunnin ajomatka suuntaansa) ja treenasin huimat puolituntia Lisan ja Foxyn kanssa ;) Siihen lenkitykset päälle niin sitä pitikin jo rientää takaisin, että Esa pääse lähtemään töihin. On sitä ehkä vähän pöljä.

No, sain Foxyn hoksaamaan taas vähän jotain kun treenittiin puomia. Se "paikka" -käsky ei vaan toimi, joten jätin sen pois. Sen sijaan hoputin koiraa toistamalla kiipee käskyn, jolloin se hakee enempi eteen, mutta pysähtyy silti. Testasin myös Aalla, vedättämälläkin ja hakee ihan yhtä hyvin (tai jopa paremmin?), kuin paikkaa komentamalla. Juu, no tämän nyt näkee miten asia alkaa edistymään. Mutta voi noita meidän kontakteja, ikuinen murheen ja itkun kryyni!

Huomenna kisat - ja millä aikataululla!! Ne loppuu vasta ilta kahdeksalta, mutta tasaväkisyyden vuoksi välillä näinkin päin! Aina pitää valittaa, jos ei aikaisista aamuista niin.... Lähtölistatkin olivat nyt tulleet.

Meillä jatkui hallikausi tovin verran ja ensi viikolla päästäänkin siis vielä koulutuksiin, huippua! :)

Tässä vielä Kati Kuuttilan kuva, jota olen blogissa ennenkin väläyttänyt. Meidän Foxy Seinäjoen kisoissa, joissa se nousi kakkosiin, vuonna 2009. Foxy täytti tiistaina 5 vuotta. Minun oma rakas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti