maanantai 25. kesäkuuta 2012

Jyväskylässä (myöhästynyt julkaisu)

SM-kisat takana, Foxylle tuolla reissulla yhteensä kolme starttia, joista tuloksina 2 x hyl ja yksi nollavoitto. Nollavoitto ei valitettavasti sattunut perjantaille, (muista viikonlopun päivistä puhumattakaan) ;) vaan torstain KAS ryn iltakisoihin, joissa osallistujia oli luokassamme 7, heh. Valitettavasti myöskin tuo nolla oli samaiselle tuomarille kuin edellinenkin hyppärinolla, joten edes sertiä ei siitä hyppimisenriemusta irronnut, yleistä riemua vain, nolla on kuitenkin aina nolla. :) (rata oli kaamea pelastelurata... video alla)



Lähdettiin siis kisamatkalle torstaina illalla tekemään Ouluun viimeiset koetoimitsijaharjoittelut sekä kisaamaan tuo yksi Jämsän rata. Yövyttiin Oulussa ja jatkettiin matkaa sieltä kohti Jyväskylää. Oltiin hyvissäajoin perillä ja käytiin kirjautumassa hotellille ja sieltä sitten takaisin Tikkakosken suuntaan, joka on muuten oikein kaunis pikkukylä :) - me Jyväskylästä aina tykänneinä varsinkin ihastuttiin.

Kisapaikka oli oikein mainio, erityisesti mahdollisuus koiran uittamiseen vähän joka välissä - Foxy tykkäsi! Kisattiin siis perjantaina molemmat radat, agi ja hyppis. Agilta ensin puomin kontaktivirhe ja sen jälkeen putken väärä pää ja sen jälkeen paljolti kaikenlaista hässäkkää... Sen jälkeen odotettiin toista rataantutustumista n. 3,5h, kisaajia kun oli yli 100 :P Hyppärillä koetin hyvin kovasti keskittyä ongelmakohtiin. (valitettavasti kuvien lataus ei onnistu vieläkään, joten jäätte toistaiseksi ilman niitä ja videoita) Vessaan mennessäkin harjoittelin vielä valssia, jonka olin niin monella jo nähnyt myöhästyvän ja se menikin radalla tosi hienosti ja olen niin ylpeä itsestäni kun selvitin tuon kohdan kunnialla :D Vähään sitä tyytyy. ;) Muutama este tuon onnistuneen valssin jälkeen hyllytettiin muurille, kun Foxy valkkasi sen pituuden sijaan. Valssauksesta varmaan niin huumaantuneena jätin putkijarrut täysin paitsioon ja sinnepä se koira sitten hurautti muurille, kuinkas muutenkaan. Loppuratakaan ei mennyt nappiin, ettei se siihen yhteen virheeseen edes jäänyt, mutta olen ihan mielissäni noista ekasta 10 esteestäkin, jotka siis onnistuivat hienosti. :) Hyvä me!! Ekaa kertaa arvokisaviikonloppuna, niin siis iltakisoissa, itse omalla koiralla startanneena. Foxyhan on itse jo ihan konkari ja ammattilainen lähestulkoon ;)

A-rata, jossa ei kyllä oikeastaan ole mitään erityisen hyvää..


B-rata, muurille asti niin hienosti!! :) Vieläkin tulee hyvä mieli.

Loppu viikonloppu me sitten vaan Esan kanssa chillailtiin ja katsottiin kisoja. :) Oli kyllä ihanaa! Kisapaikalla oltiin molempina päivinä aamusta iltaan, aamujen aikaisuutta tosin vähän verotti hotelliaamiaiset jotka tietenkin piti perusteellisesti hyväksi käyttää kumpanakin päivänä. :) Oltiin tosiaan ekaa kertaa yhdessä reissussa (ilman että olen raskaana tai imetän tai jotain muuta äitihommaa) sitten vuoden 2008, nautittiin siis molemmat. Foxy sai olla niin meidän vauva ja sitä kyllä paapottiinkin sitten; ja se nautti kans täysin siemauksin! Käytiin  Esan kanssa yhdessä syömässä ja yömyöhäisillä pissilenkeillä puronvarressa kuuntelemassa satakielen laulantaa... Ehkä ensi vuonna taas :)

Foxy nauttimassa uimisesta

Sari Puusaari ja parson Chili

Toni Lahdensivu ja parson Maisa

Kisa-aluetta

Juhannuskin tässä ehdittiin viettää, oikein leppoisissa merkeissä. Edeltävän viikon ehdinkin taas ressata omia kisojamme, joten tuo juhannuksen aikainen (liiallinen) rentoutuminen meinasi päästää flunssanpoikasen pesiytymään. Onneksi kuitenkin aloitin hommat eilen reippaana uudestaan, niin hävisi nuokin niiskutukset - tai ainakin viikolla lykkääntyi ;) Nyt sitten pääseekin jälleen keskittymään täysillä tulevan viikonlopun kisoihin, joissa toimin siis vastaavana koetoimitsijana. Ensimmäistä kertaa on tämä pesti ja kyllä se siltä tuntuukin, heheh. Mutta hienot kisat meillä on tulossa, vähän kisaajia, mutta sitäkin laadukkaampia ;) Vaikka ainahan ne sitä on :) joten pitää koettaa parhaansa järjestää kaikille mukava viikonloppu!!

1 kommentti:

  1. Eipä mennyt hukkaan reissu. Yhteisen ajan löytyminen on tärkeää.
    Ihanaa, että saitte olla (melkein) kaksistaan viikonloppua viettämässä.

    VastaaPoista