torstai 4. syyskuuta 2014

Mukava päivä

Mukava, vaikkakin hieman raskas päivä koirahieronnan merkeissä nyt takana, paljon tässä täytyy auton ratissa istua, kun asuu vähän liian kaukana kaikesta. Täytyy kyllä silti kiitellä onneaan elämässä, että tällaista työtä saa tehdä, ja toivottavasti vielä pitkän aikaa, sillä halu kehittyä on hirmuinen!!

Huomenna aamusta kukon laulun aikaan lähdetään Igsyn kanssa pitkästä aikaa Ouluun klinikalle. Ehkä se olisi pitänyt viedä jo aiemmin, mutta ollaan nyt tehty kuten oli puhetta ollut lääkärin kanssa. Igsy on taas tiistain jälkeen voinut ja kulkenut aivan samaan tapaan kuin ennenkin, enkä ole antanut sen jälkeen kipulääkettä. Tänään kotiin tultuani sitä ja Manua ei meinannut oikein millään saada rauhoittumaan kun olisivat vain koko ajan halunneet painia ja peuhata :)

--

Manun pentuesisaruksista on kaikki urokset nyt kuvattu ja tulokset on aika upeita, A/A:ta neljällä, yhdellä A/B ja Manulla se LTV1, muutoin nollia täynnä kaikki tutkitut osat :)

Pentuja maailmalle laittaneena tiedän, miten ihana on kuulla harrastuksissa menestyneistä / tai ihan vaan harrastavista, näyttelytuloksista ja ihan mistä tahansa oikeastaan, kaikki kuulumiset ovat kullanarvoisia! Siksipä olenkin  nyt käynyt ensimmäistä kertaa elämässäni tutustumassa toko-kisakalenteriin - ei sillä, että kisoihin aivan olisi vielä asiaa, mutta on varmasti joskus!:)  Joten hyvähän se on tutustua etukäteen!

Ja koska syksyn suunnitelmat eivät olleetkaan aivan niin lennokkaita kuten alunperin kesällä suunniteltiin, Manu lähtisikin ensimmäisiin virallisiin näytelmiinsä Seinäjoelle, jonne olen nyt päättänyt raahata ainakin Esan, lastenhoito pitää varmaan järjestää vielä jotenkin. Ja siis Manun myös tietenkin. Hah hah. Jos Igsy vain olisi kunnossa, niin veisin senkin kehään, mutta en nyt elättele liikaa toiveita sen suhteen :( Lisakin tekisi mieli viedä, mutta siinä nyt ei ole paljon järkeä eikä ole rahaakaan käyttää joka sesseä kunhan vaan huvin vuoksi.

Mutta nyt nopsaa nukkumaan, tähän loppuun vielä kisaradat viikon takaa pm:istä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti