torstai 13. marraskuuta 2014

Terveiset lämmöstä!

Kotona taas !!!  Reissu oli ihana ja koti on taas ihana, nyt. Tullessa ihan pikkuisen kamala...

Koirat olivat saaneet hyvää hoitoa. Igsy haettiin niin reippaana ja suloisena Oulusta  kerran sille oltiin jouduttu antamaan muutaman päivän kipulääkekuuri, kun se ei olisi halunnut lenkkeillä joten huolissani olen siitä taas / edelleen. Lenkkeilyhalut kuitenin palasivat ja jatkuivat, vaikka kipulääkettä ei annetukaan. Nyt vasta pääsen kunnolla aloittamaan hierontajakson, toivon kovasti että se onnistuu..

Kotiin tullessa täällä odotti kaksi oikein tyytyväistä ja hyvin voivaa russelia  Jore etenkin varmasti erittäin tyytyväinen itseensä ja kirjaimellisesti "omaan kotiinsa", jonka se oli roisisti merkannut omakseen kuseksimalla kaikki pystysuunnassa sijaitsevat fyysiset objektit ja välillä ilmeisesti vähän abstraktimmatkin kohteet. Emme aluksi aivan käsittäneetkään reviirin laajuutta, kunnes aloimme siivoushommiin - koska sitä nimittäin riitti.

Esan kanssa siis pestiin alkutöiksemme koko alakerta nelin kontin ja yläkerran makkarin matto menee suoraan pesulaan. Se oli joskus valkoinen. Etenkin eteinen oli aivan kamala koirakäymälä :/ En tiedä mikä oli mennyt pieleen, kenties Jore on unohtanut ulkoillessa käydä pissillä (jos sille on vaikka heitelty palloa koko ajan?) tai sitten kuseksiminen oli vain johtanut lumipalloefektiin, kun yksi tai kaksi pissaa oli alkujaan jäänyt siivoamatta, ja meilläkin ne joskus jää helpostikin huomaamatta, kun lattiat on suurimmaksi osaksi tummat. Ja siihen kerran merkattuunhan on sitten helppo tehdä vähän lisää, kolme viikkoa on pitkä aika...

Joten ensi kerralla, jos sellainen tulee, Jore saa housut jalkaan.

Manu oli voinut myös paksusti kaveri tykönä kylän toisessa päässä, paremmin ei varmaan olisi voinut sujuakaan, tai parempaa hoitopaikkaa saada 

--

Meilläkin reissu sujui mainiosti. Alkuun riitti niin ihanasti lämpöä, että koetin lähteä lasten kanssa uimaan aina kun mahdollista ja taluttaa myös Esan rannalle. Esa ei ole varsinainen auringonpalvoja, mutta ymmärtää kyllä millaista kahden lapsen kanssa on rannalla etenkin, joten lähti aina kiltisti mukaan. toinen viikko olikin jo huomattavasti viileämpi, ettei rannalle enää edes lähdetty, vaan keskityttiin ostosteluun ja paikkojen kiertelyyn.

Ehdittiin siis pikkuisen shoppaillakin ja aina liikkeellä ollessa käytiin kahvilla vähän väliä, maisteltiin leivoksia, churroja, bocadilloja ja tapaksia. Jokunen kerta päästiin liikkeelle Esan kanssa kaksistaankin. Ihan kaikkea suunniteltua - tai minun suunnittelemaani - ei ehditty tehdä, mutta tyytyväisiä reissuun kokonaisuudessaan oltiin siltikin :) Olimme siis nyt toista kertaa kyläilemässa lasten isovanhempien luona lähellä Fuengirolaa, Andalucian Aurinkorannoilla. Espanja on jo yli vuosikymmenen ajan ollut minun "toinen maani", ja sinne on palattava aina vain ja uudestaan.

Tässä muutamia välähdyksiä matkalta.

Kävelyretkellä kaupunkiin

Mmm... valkosuklaaleivos ja cafe con leche, näitä hetkiä herkkusuuna ikävöin!! Ja Esan kanssa ollaan vielä tuumattu alkaa dieetille... höh.

Costa del Sol - me niin nautittiin auringosta!

Fuengirolan eläintarha ja ehkä maailman surullisin apina... Isommat apinat varsinkaan ei vaan kuulu eläintarhoihin :(

Vuoristonäköaloja Mijas Pueblosta

Benalmadenan palmukatuja

--

Ja nyt sitten pääsee taas treenaamaan :) Lisalle soittelin juuri sterilointiajan, joten sitä pääsee tässä seuraavaksi jännäämään sitten. Manun kanssa päästään viikonloppuna Vapun syyniin - niin hauskaa!!! :) Hmm. Niin toivoakseni. Se on sen ensimmäinen kerta hallilla minun kanssa :/ Pitäisi kyllä melkein koettaa ehtiä käydä tänään tai huomenna ihan vaan piipahtamassa.

Lumi ei ole vielä maassa, mutta on kovasti kuuraista - ei onneksi kuraista! Hyvät lenkkeilykelit siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti