sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Tulejotalvi

Vettä sataa ja loska litisee. Sellainen on ollut tämä syksy.

Ollaan käyty hallitreeneissä nyt jopa kolme kertaa, kerran Lisan kanssa ja kahdesti Manun kera, lisääkin kertoja on tulossa. Lisan ilmoitin jopa Tornion kisoihin, sen verran rennosti onnistuivat treenit sen ainoan kerran kun ollaan käyty - tauko on jälleen kerran tehnyt hyvää sekää fyysisesti että (erityisesti) psyykkisesti.

Lisan treeneistä tuli videotakin, sillä halusin nähdä miten se tauon jälkeen liikkuu. Meno on minusta samanlaista kuin ennenkin, tosin intoa saattoi olla hippusen enemmän kun edellisestä kerrasta on niin kauan aikaa. Hypyt se tekee edelleen korkealla loikalla, mutta muutoin vauhti on vakio, varsinkin kun itse vain hoksaan liikkua kun on tilaa. Musta, pimeässä kulmassa lähestyttävä putki koitui tällä kertaa mahdottomaksi, siksi kököt videoeditoinnit tuossa kohtaa :D



https://youtu.be/aLnQKFnqQW4

Manu on käynyt treeneissä kahdesti (molemmat ovat samassa ryhmässä, mutta joudun vuorottelemaan koirieni kanssa koska ryhmä on niin suuri). Ensimmäinen kerta meni oikein hienosti, Manu oli lenkitetty päivällä pitkästi ja meno oli tasaista, kerran Manu karkasi minulta ja kävi riehumassa koikkeritytön luona joka tietenkin säikähti pahan päiväisesti :( Toisella kerralla pyysin Esaa lenkittämään Manua kun olen koulussa (Esa oli siis lomilla tuolloin), mutta hän ei ehtinyt ja aikataulut suoraan koulusta treeneihin on todella tiukka - joten mentiin vähän kuin puskista treeneihin ja se meni heh. Aika villeissä merkeissä. Kyllä se teki kaiken - ja vähän enemmänkin - mitä pyysin, mutta se kävi ihan raivona koko ajan. Joten en enää tee samaa virhettä.

Tässä pätkä Manun treeneistä lokakuulta. Niin. Ei ole paljon tullut treenattua, tahi kuvattua, jos joskus jotain treenintynkää ollaankin kehitelty. Rimoja tuli tosiasiassa alas todella paljon, ne mahtoivat olla 50-55cm korkeudella, en osaa tietenkään enää sanoa. Arvelen, että säännölliset jumppatuokiot takaosan vahvistamiseksi Manun kanssa eivät olisi pahitteeksi. Rimat tulevat alas lähinnä (mielestäni) takaosan huonon kannattelun vuoksi.



https://youtu.be/nKRggms5nxg

--

Mutta nyt kun tärkein on laverreltu, voidaan todeta, että syksy on mennyt aika vähällä virikkeellistämisellä mitä koiriin tulee. Ei vain ole ollut aikaa ja tarmoa ja vuodenaikakin on mitä masentavin. Sen verran kuitenkin sain itseäni motivoitua, että ilmoitin meidät tosiaan Tornion Lucia-ralliin viikon päähän. Lisa ehtii siis käydä vielä kerran treeneissä ennen sitä ja jospas tässä vaikka hankkisi sen hallinavaimenkin jossain vaiheessa.... Manun kanssa en vieläkään ole käynyt virallisissa! Mutta ehditään me. Ensi vuonna sitten :)

Tässä pikapikaa. Laitan vielä pari kuvaa tähän muistuttamaan teitä (ja minua) siitä millaisia karvakavereita täällä asuukaan. Edelleen.

Jore täytti syyskuussa 5 vuotta, Lisa nyt 4 päivää sitten 7 vuotta

Ja Manu lokakuussa 3 vuotta, kahden vuoden välein siis



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti