tiistai 29. joulukuuta 2015

Kotia etsii

Parson uros Jore 5v - lenkkeilykaveriksi tai vaikka jäljestystreeneihin, metsästystäkin mahtaa voida kokeilla. Ei pidä lapsista, ei tule toimeen urosten kanssa ja narttuihinkin joutunee erikseen totuttamaan, asunut meillä narttujen kanssa ongelmitta.

Jore etsii aktiivista / liikunnallista kotia, mieluusti ilman alle kouluikäisiä lapsia, turvallisia rutiinejä, lenkkeilyä ja perheen kanssa yhdessä touhuamista. Kiintyy lujasti omistajiinsa / hoitajiinsa, iloinen ja vilkas poika.

tai

Bordercollie uros 3v, agilityssa kisavalmis, vaatii vielä häiriötreeniä sekä vireen hallintaa ennen kisaamisen aloittamista! Erittäin motivoitunut lajiin kuin lajiin (hyvä nenänkäyttö, myös erittäin hyvä kontakti mm. tottista ajatellen, innokas ja kaunis liikkuja). Tulee hyvin toimeen lasten ja ainakin narttukoirien kanssa.

Manulle etsitään ensisijassa harrastavaa kotia esim. agi, toko tms. - vain henkilölle jolla kokemusta koirien kouluttamisesta harrastuksiin. Manu on tosi kiva perhekoira ja potentiaalinenkin harrastuskoira, mutta vaatii omistajaltaan jonkin verran koirankoulutuksellisia taitoja, että etenee kisavalmiiksi asti.

Kysy lisää ja kerro perheestäsi:
lottis@gmail.com

tai
+35850 466 8480 Lotta

2 kommenttia: