torstai 2. syyskuuta 2010

Yhden päivän vanhat

Kuvia mukeloista! Saa nähdä, pysyvätkö vanhemman merkit mustana. Mahdollistahan se on, sillä Eikka periyttää mustaa melko reippaan oloisesti ja myös Foxyn emä, Blenda on saanut mustia pentuja, joten se hyvinkin saattaa olla Foxylla piilevänä. Niille ei niin russeli asiantuntijoille - mustat merkit saattavat muuttua ruskeiksi pennun vanhetessa ja monesti niin käykin, jos ei kyseessä ole ihan oikeasti musta-valkoinen pentu. Joskus mustan sekaan alkaa vain tulemaan ruskeita karvoja. :) Lisakin oli pentuna mustamerkkinen, mutta ruskistui pian ihan kokonaan!

Tässäpä vanhempi poika päivän vanhana. Paino on noussut eiliseltä 33 g eli ukkeli painaa nyt 218g. Tällä pojalla on niin hassunhauskat värimerkit, että olen aivan ihastunut niihin! :) Korvat ovat ulkopuolilta molemmat valkoiset.



































Ja pikku kakkonen ei enää niin vitivalkoisena, kun nenukissa on jo vähän mustaa :) Painoa tullut tälle herralle jo 41g, eli molemmat painavat tänä päivänä 218g. Ja voi ei, toinen korva on ihan takaraivoa vasten, saa nähdä tuleeko siitä pysty... :P






































Lähdemme huomenna koko pikkuperheen voimin käymään lääkärissä, jos saadaan vain aika. Molemmilla pojilla on kannukset takajaloissa ja käymme poistattamassa ne.

8 kommenttia:

  1. Ui ui miten pieniä parsonmiehiä. Voi miten suloisia. Todellakin hauskan näköiset värimerkit toisella poitsulla.

    VastaaPoista
  2. Suloisia poikia! Eiköhän tuo korva tuosta ala ajan kanssa laskeutumaan oikeaan asentoon. :-)

    VastaaPoista
  3. Heh, niin se Kaijakin sanoi, että heillä on rotikkapentujakin (ihan luppakorvainen rotu siis) joilla molemmat korvat olleet päänmyötä useamman päivän ja niistä on tullut ihan normaaleja... Nää on näitä kasvattajan pelkoja ;)

    VastaaPoista
  4. Suloisia pentuja! Joko Lisa ja Rommi ovat päässeet tutustumaan? Entä Ilse, mitä mieltä uusista pikkuvauvoista?

    VastaaPoista
  5. Ilse pitää vähän liian kovaa meteliä pentuhuoneessa, joten pakon edessä käydään vain siellä Ilsen kanssa :) Kovasti olisi kyllä kiinnostusta pikkuisia kohtaan, tietenkin!

    Rommi ja Lisa saavat nähdä pennut ensimmäisen kerran sitten kun ovat tarpeeksi vanhoja tulemaan alakertaan, Foxy saa nyt nautiskella pienokaisistaan ihan omassa rauhassa, sen verran suojelevaisia ovat nuo tuoreet koiramammat. :)

    VastaaPoista
  6. Voi että voi pienet marsuparsonit olla suloisia <3

    VastaaPoista
  7. Ovat ne vielä niin avuttomia. Onneksi Foxy hoitaa niitä hyvin.
    Väritys on kyllä hauska. Milloin niille rupeaa tulemaan enemmälti pilkkuja?

    VastaaPoista
  8. Niille ei välttämättä (toivottavasti) tule ollenkaan pilkkuja, tai sitten niitä tulee vain muutama tai sitten yhtä paljon kuin Foxylla. :)

    Se on käsittääkseni dominoivasti periytyvä ominaisuus parsonilla, joten pilkkuja on kyllä odotettavissa, ainakin toiselle, tai molemmille... Karva vaikuttaa kyllä molemmilla jo nyt melko ronskilta, että varmaan saa pilkutkin pidettyä piilossa yhtä kätevästi kuin äidilläänkin :)

    VastaaPoista