torstai 8. lokakuuta 2009

Aptus-hallit jäi nyt näkemättä ja kokematta

Nimittäin erkkarin pitopaikka, erinäisistä syistä. :P Toiveena/ajatuksena oli, että jos vauvi lähtisi syntymään pari viikkoa ennen LA:ta, jolloin oltaisiin ehditty olla kotona jo useampi viikko, ennen erkkaria mutta näin ei käynyt. Ja ehkä noiden flunssahommien sun muiden suhteen on parempi olla kotona, vaikka vauva olisi vanhempikin.

Veikkalempa vaan, että hieno näyttely siellä on tulossa viikonloppuna! :) Kyseiselle tuomarille (Karen Rimmer) olisin kovasti koirat halunnut viedä, mutta minkäs teet, toivotaan, että ensi vuodelle saadaan kanssa joku kasvattaja tai vaikka kaksi ;) tuomareiksi. Saahan kai sitä vähän harmitella, vaikka syy onkin ihana kun ei paikalle päästä, en minä sitä kuinkaan koeta vähätellä. Kiva kun siellä on kuvaajat paikalla kuitenkin ja pääsee täältä netistä käsin seuraamaan tuloksia ja tunnelmia jälkikäteen. :)

Ulkona on aivan valtavan nätti ilma! Lumimyrsky pyyhälsi eilen hintsusti meidän ohi, täällä sateli jonkin verran räntää ja sitten taas paisteli aurinko, tuossa kymppikilsan päässä kaupungilla olikin sitten ollut kaamea myrsky ja lunta tulla tupruttanut useita senttejä! Mutta se on tässä jo huomattu, että sää on huomattavasti leudompi tässä saari/niemi-rannikolla, kuin tuossa keskustassa. Muun muassa treeneihin olen muutamaan otteeseen pukeutunut hellevaatteisiin ja todennut että Keminmaan kentällä tuleekin kaatamalla vettä ja lämpötila tippunut puolikymmentä astetta...

Koirat ovat pihalla jopa intoutuneet juoksemaan, vaikka en pääse niitä itse metsään viemään ja Esakin on asioilla. Hauska katsella kun toiset nautiskelee vielä näistä syyssäistä. Kaunis lokakuu... :)

2 kommenttia:

  1. Isosti onnea miultakin perheenlisäyksen johdosta! Harmi ettette pääse erkkariin paikalle, mutta tuleehan noita näyttelyitä :) Mä voin varmaan laittaa etukäteistietoa kehäsihteereille etteivät koirat 115 ja 147 ole paikalla?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Leena, saat kyllä mieluusti tehdä sen :) Ja tuleehan noita näyttelyitä vielä, onneksi! :D

    VastaaPoista