keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Koulutuspalaveri

Eilen pääsin omiin harrastuksiinikin pitkästä aikaa, kun piipahdin arcticin kouluttajapalaverissa. Päätettiin hallikauden ryhmistä ja kouluttajista ja pääsin vetämään yhtä kahdeksan koirakon ryhmää yhdessä toisen ohjaajan kanssa. Kilpailevia ovat jo nämä koirat, mutta suurin osaa taitaa olla ykkösissä vielä, se vain, että kaikki koirat ovat makseja! Siitä on muutama tovi kun maksia ohjasin, eikä sitä oikein voi edes laskea, kun se oli silloin kauan, kauan sitten kun ohjasin Leniä, meidän irlanninsetteriä ja minusta tuntui, ettei agilityssä ollut edes silloin mitään erityisempiä sääntöjä, heh. Kunhan mentiin ja pidettiin hauskaa. Leni meni usein lähimetsään ja lammelle pitämään hauskaa sorsien kanssa, jos ei sitä keppitreenit kiinnostaneet. Kuinkas kauan siitä jo oikeasti on... ainakin 14 vuotta. Huhheijaa.

Mutta takaisin asiaan siis. Mekin saatiin Foxyn kanssa taas treeniryhmä, osaavassa porukassa jossa kaikki muutkin on minejä! Jipii! Taidetaan vain Foxyn kanssa taas olla ainoat kakkoset siinä porukassa kun muut on jo kolmosia... mutta me noustaan kyllä vielä, nopsaan, jos minulta kysytään. :) Treenit alkavat kahden viikon päästä torstaina. Pitää nakittaa siellä joku videoimaankin aina välillä.

Alkoi kyllä vähän huolestuttamaan Kemin kisatkin, kun ilmoittautuminen on jo 10pv päästä ja kisat sitten 14. - 15. päivä. Mutta kymmenen päivän päästä sitten näkee, mihin tässä pystytään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti