tiistai 13. lokakuuta 2009

Barffaus jatkuu

Esa on meillä hoitanut ruokapuolen kiltisti nyt, kun mamma jatkaa vain uniaan! :D Olen tässä päivänä muutama ronskisti nukkunut kello kahteentoista ja herään sitten aamupalalle. Tänä aamuna ihan normirytmikin onnistui, kätevästi juuri kun Esa joutui lähtemään aamusta koulutukseen. Ei siis tarvinnut herätä silmät ristissä kun kenneltyttö antoi nukkua niin normaalisti kuin tilanne sallii koko yön. Pääsin siis laittelemaan koirille luut tälle päivää. Meillä on syötetty tähän mennessä vasta noita poron lihaisia luupaloja, kun ei muutakaan juuri ole.

Torstaina Esa lähtee Rompsun kanssa käymään taas hoidossa ja samalla tuonee mukanaan monipuolisempaa lisää koirien ruokavalioon ja päästään pohtimaan uusia kuvioita ruokalistan suhteen. Kyllä tämä tästä joku päivä valkenee minullekin, kuinka sellainen monipuolinen ruokalista luodaan, nyt on vielä vähän hakusessa, teen mitä käsketään ;)

Pakkasaamut vain jatkuu, vaan on ne myös kauniita! Ajateltiin jos tänään piipahdettaisiin pikku vaunukävelyllä yhden koiran ja vaunujen kanssa. Ehkä semmoinen vartin lenkki olisi hyvä... En taida uskaltaa, jaksaa tai edes pystyä pidempää eikä sitäpaitsi tuo pirpanakaan saa. Koetetaan totutella koirat pikkuhiljaa vaunulenkeille, niin voin harrastaa niitä itsekseni sitten tulevaisuudessa.

Mutta aamupala on vielä minulta syömättä, joten jatkan siitä. Olen innolla lukenut sunnuntai-illasta saakka mahtavia erkkarikuulumisia, kun siellä oli vaikka mitä yllätysvoittajaa ja menestyjää, hieno juttu! Suuronnittelut tätäkin kautta Helille ja kasvateilleen! :)

1 kommentti: