keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Vauvaksi vauvojen paikalle

Tässäpä nämä nyt sitten on, kaikki meidän lapsoset! :) Kiitos kovasti onnitteluista, isänkin puolesta.




























Foxy on ottanut vauvan tulon kaikkein rauhallisimmin, kuten arvata saattaa. Lisa on ihmeissään, kun Rommi hermoilee. Rommi läähättää ja seuraa Esaa jos hänellä on Ilse sylissään, tai jos olen syöttämässä makkarissa, Rommi odottaa aidan takana koko ajan, välillä koettaa hyppiä vasten Esaa kun hän kantelee itkevää vauvaa. Muutaman kerran ovat kaikki päässeet vauvaa nuuhkaisemaan, Rommi vain on vähän kovaotteinen kuononsa kanssa ja tarttuu helposti hampaillaan vauvan peittoon tai vaatteisiin, villiintyisi jos ei pidetä kiinni välillä. Lisa lipsuttelisi naamaa minkä ehtisi, jos annettaisiin, kääntelee päätään kuunnellessaan vauvan tuhinaa. Foxy tyytyy nuuskuttelemaan vauvan hiuksia ja hymyilemään äidille. :)

Johtuneeko siitä, että tässä on nyt muutaman päivän keskittynyt tuijottelemaan mini-ihmistä, mutta Lisa näyttää nykyisin tosi isolta ja aikuiselta! Se ei olekaan enää meidän perheen vauva... Alkoikin olla jo vähän liian hemmoteltu, kyllä se tiesi sen jo itsekin ;)

Tästä se lähtee hiljalleen... uskon, että meille saadaan vielä läjä lapsiystävällisiä, ellei jopa -rakkaita koissuja. :)

Ja niille vauvaihmisille ja ei niin vauvaihmisille lähikuva gaagaa-teltavaksi ;)

12 kommenttia:

  1. Hän on niin suloisen näköinen!
    Varmasti koirat tottuvat ja ovat pian tyttösen ylimmät ystävät!

    VastaaPoista
  2. Myöhästyneet onnittelut täältäkin! Kyllä koirat varmaan pian jo tottuvat, toiset aiemmin, toiset myöhemmin :-)

    VastaaPoista
  3. Onnea pikkuisen syntymän johdosta! Toinen on niin suloinen :D -Henna, Elmo ja Allu-

    VastaaPoista
  4. Ihana kuva pikku prinsessasta! =) Tyytyväisen näköinen kaveri =)

    VastaaPoista
  5. Voi kuinka suloinen!!<3 Kyllä ne siitä tottuu. Meillä vaan nykyään "isot" pelkää Aleksia, kun se on sellainen kuriton rasavilli.:(

    VastaaPoista
  6. Vauvathan on aina suloisia ja söpöjä (näin ainakin meille ei-niin-vauva-ihmisille sanotaan aina ;)). Mutta kyllä mulle tulee ekaksi mieleen sana "kaunis" kun katson rinsessan kuvaa. Well done Lotta ja Esa!

    Kyllä teillä koiruudet tottuu vaaviin aivan varmasti. Jos Foxy on karvasten keskuudessa "johtohahmo" niin se näyttää esimerkkiä muille.

    Nauttikaa uusista ihanista onnellisista hetkistä!

    VastaaPoista
  7. Kiitos kaikille! :D

    Anne: Meillähän myös Lisa ja Foxy vähän vierastaa isompia taaperoita, kun muutama on käynyt täällä hännästä kiskomassa ja jalasta roikottamassa. Luulenkin, että kun siihen vaiheeseen päästään että neidissä on vähän enemmän virtaa ja liikettä, mahtaa Rommista ja typystä tulla ylimmät ystävät, se kun ei aivan pienestä säikähdä ;) Ja jos vaikka olisi oppinut olemaan nätisti vauvojen kanssa siihen mennessä.

    Kaisa: Heh, kiitos, tässähän vallan taas punastuu, Esakin, joka heti odotuksen ensi päivistä on ollut oikein ylpeä saavutuksistaan. ;) Puhumattakaan nyt, kun tulos on nähtävissä muutenkin kuin mamman lisäkiloina! :D lol

    VastaaPoista
  8. Paljon Onnea! :) Ihana Prinsessa! <3

    terkuin
    Pallosalama Fanni taustajoukkoineen

    VastaaPoista
  9. Onnea koko perheelle! eksyin ensimmäisen kerran tänne joskus keväällä Googlen hakusanoilla "raskaus ja agility" :) Siitä asti on aina silloin tällöin tullut vierailtua... Kommenttia taidan laittaa vasta nyt ensimmäisen kerran.

    Meillä vauva-arjen pitäisi alkaa (jos kaikki menee hyvin) ensi kuussa ;) Oma blogi on ollut jo pidemmän aikaa hunningolla, mutta tarkoitus olisi sinnekkin jotain kirjoitella ennen h-hetkeä:)

    VastaaPoista
  10. Fanni & co: Kiitosta vain! Ehkä ensi kesänä pallosalamoidaan sitten koko perheen voimin taas ;)

    Miia: Kiitos! Ja onnea teillekin raskaudesta ja tsemppiä tulevaan vauva-arkeen!! :) Pistähän blogi taas hurisemaan, niin saat täältä vielä yhden lukijan lisää :)

    VastaaPoista
  11. Onnea meiltäkin, ihana vauveli! <3

    VastaaPoista
  12. Hurjan paljon onnea sinne päin myös!! Teillekin syntyi ihana rinsessa!<3 Meidän neidillä on ollut ristiäiset, hänestä tuli Sofi Linnea.

    VastaaPoista