perjantai 16. lokakuuta 2009

Lisa seisoo

Nyt pistin Esan hommiin ja otettiin Lisasta pari seisotuskuvaa. Se on taas luikummassa kunnossa kuin mitä tahtoisin, en sitten millään saa sitä lihotettua!! Se oli tässä välissä ihan ok, mutta nyt taas kun siirryttiin täysliharuokaan, en osaa annostella Lisalle tarpeeksi tuhteja annoksia, että tyttö pysyisi lihassa. :P Mutta ei se nyt näännykään, ihan pirteä edelleen...

Lisalla on nisät vähän turvonneet juoksujen johdosta, niin kuin Foxyllakin teki ekojen juoksujen jälkeen. Ne näkyy ihan tuommoisina karvapahkuina sitten, ei sillä muutoin mistään karvat noin törrötä - ihan ku ois broken! Juu, kynnet on pitkät, ne kasvaa ihan mieletöntä vauhtia tällä ipanalla... Eilen jo otin saksetkin esille, mutta sen pidemmälle en päässyt kun estyin minua huudettaessa toisaalle.


















Naurettiin Esan kanssa äsken minun ilmeille jotka olin naamalleni osannut vääntää muutamien muiden kuvaotosten yhteydessä, onneksi tässä parhaassa kuvassa minullakin oli siedettävä muikistus naamalla. Olisin halunnut laittaa niitä rumempiakin "hymyjä" näytille, mutta Esa ei antanut, heh.

Taustalla näkyvät istuskelevan parsonkalenterin kuukauden tytöt eli Aada ja Emma, joille Lisa juuri ennen kuvien ottoa murisi sen istuessa Esan sylissä. Ilmeisesti koirat erottuvat tuosta kuvasta niin hyvin, että niille on parempi vähän muristakin, jos vaikka ilmiintyvät pian meidän keittiöön... mur.

Lisa tarkkana kalenterinarttujen kanssa...






















Ollaan havaittu pientä joskin rasittavaa muutosta myös tyttöjen käyttäytymisessä, ilmeisesti tästä uudesta tulokkaasta johtuen. Eli molemmat pissivät mennen tullen sisälle ja ulos. :P Yleensä silloin kun itse ei olla läsnä, Esa vaikka ulkona ja minä vauvan kanssa tai yläkerrassa. Eilen kanniskellessani itkevää vauvaa Foxy pissi sisälle kolme kertaa... Lisa oli häkissä juuri sen takia, että luultiin sen tekevän pissejä, mutta Foxy on asialla ihan yhtä usein näköjään. Vaan minkäs teet, toivotaan että se menee ohi ja että Lisa ei mene nyt aivan sekaisin, se kun ei ole täysin sisäsiisti ollut tähänkään asti ja toivotaan ettei tule takapakkia.

Rommilta löytyi eilen vielä jumeja selästä, en tiedä olisiko aineiden pitänyt vaikuttaa selän rentoutumiseenkin tms. eihän elo täällä muuten ole kummemmaksi muuttunut. Saatiin paria pilleriä lisää ja seuraillaan taas käytöstä. Nappulatkin ovat siis mennyttä elämää, katsellaan pelkän liharuokavalion turvin tästä eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti