keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Syysaamut

Näin meillä vietellään viileitä syysaamuja kun ulkona on jo useampi aste pakkasta ja Esa tykkää lämmittää uunia.


































Rommi-Rompula lähtee huomenna taas Suvin hoidettavaksi. Olen miettinyt, liekö tuommoinen (kuva alhaalla) pään matalalla kantaminen myös jonkinlainen oire selkä- tms. kivusta. Minusta kun tuntuu, että Rommi kulkeaa pää alhalla enemmän kuin tytöt, ulkona sitä ei taas niin huomaa kun virikkeitä on huomattavasti enemmän. En tiedä, ehkä vain arvailen.





















Lisan lokoisat aamutorkut


















Nyt on viimeaikojen kuvat olleet aika nukkumispainotteisia, kun en ole päässyt mitään harrastamaan kuukausiin! Tympeää... Mutta pikkuhiljaa tästä taas. Koulutusryhmien jako tehdään ensi tiistaina, sinne olen menossa kovasti, kun saadaan jopa hoitoapua tänne kotiin, kun äiti ja täti tulevat viikoksi "lomailemaan" ;) Tarkoituksena olisi alkaa tuolla lokakuun viimeisellä viikolla vetämään ryhmää tai ainakin apukouluttajaksi taas ja sitten aloittaa omat treenit pian myös. En tosin tiedä, onnistuuko vielä tuolla viikolla itse lähteä treenaamaan, vaan eihän kukaan pakota treeneissä juoksemaan, jos menen tekemään sen mukaan kuin jaksan. Marraskuun alussa kun vasta on jälkitarkastus ja sen mukaan sitten lääkäri kertoo mitä saa tehdä ja mitä ei. Hallikausi meillä alkaa samaan syssyyn. :) Ja pian myös Lisan jatkokurssi. Keinua ei tosin olla vielä harjoiteltu...

Eilinen luupäivä teki koirien kakasta valkoista ja kovaa papanaa. Hyvin kuitenkin luiden syönti eilen taas onnistui, joukossa oli muutama putkiluun palanenkin ja Rommi söi omansa, kun sillä on sen verran enemmän puruvoimaa leuoissa, tytöille putsasin vain sisustat ja heitin ontot luut roskiin. Illalla ovat kyllä tosiaan hyvinkin ruokaa vailla noina luupäivinä, eivät voi ymmärtää miksi iltaruokaa ei kuulu! Rauhoittuvat tosin iltalenkin jälkeen sitten ja unohtavat, että sitä ruokaa ei sitten tullutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti