torstai 6. syyskuuta 2012

Agilityt Lisan kanssa

Eilen treeneissä otettiin pätkää alla olevasta radasta. Esteeltä viisi esteelle 18. Otin Lisan kanssa lisäksi pimeää putkikulmaa, hyvin haki, että turhaan pelkäsin siellä Maaningan kisoissa... No, onneksi alla oli jo se vitonen aalta. :P Lisäksi harkattiin keppejä yksittäisenä esteenä ja se menee ja tekee tosi hienosti oikelta ohjattuna, mutta vasemmalta ohjattuna edelleen jättää viimeisen keppivälin tekemättä. Pitää kokeilla ensi kerralla etupalkalla, jos se auttaisi asiaa yhtään. Hienosti se jo kuitenkin hakee eri kulmissa ja jatkaa hyvin, paitsi sinne viimeiseen väliin.

Avokulman suoritin rataa ottaessa niistolla, vähemmällä vauhdilla haki melko hyvin avokulmaakin. Ollaan kotona verkolla sitä nyt harjoiteltu. Eli verkko ollut vain 2 ja 4 keppien välissä.


Pahasti näyttää siltä, ettemme selviä kotiin vielä sunnuntaiksikaan :( Jäisivät odottamani Tornionkin kisat väliin... En ole vielä täysin heittänyt toivoani niin, että olisin ilmoittanut meidät poissaoleviksi, mutta ei hyvältä kuulema näytä. Kaikkihan siis riippuu Esan töistä, täältä meitä ei kukaan muutoin pois saa, tavaraa on niin paljon kahden lapsen ja koiran lisäksi.

Tuomarina olisi ollut Pertti Siimes ja mielelläni olisin käynyt ratoja Lisan kanssa testaamassa. Mutta surkeutta, että pitää taas käydä näin!!

Aamupäivällä käytiin katsomassa urheilukentällä peruskoululaisten urheilukisoja. Lisa oli mukana ja sai reippaasti paukkutreeniä, kun sattuivat juuri lähdöttämään useita juoksustartteja. Olihan se Lisasta vähän liian jännää. Olisi tainnut livahtaa omille teilleen, jos ei olisi ollut hihnassa ja syliin halusi tulla koko ajan. Kuitenkin liikkeelle lähdettyämme häntä nousi taas pystyyn ja oli reippaana taas. Harmittaa kun ei ollut palloa mukana, niin olisi voinut testata leikkiikö ennen / jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti