maanantai 24. syyskuuta 2012

Alueellinen valmennus

Päästiin Lisan kanssa mukaan Suomen Agilityliiton organisoimaan alueelliseen valmennukseen. Vielä en sen tarkemmin asiasta tiedä, lokakuussa olisi ensimmäinen kerta ja noin kerran kuussa on koulutusta luvassa - toivottavasti päästään mahdollisimman usein mukaan lähtemään.

Siihen liittyen treenauksen tulisi olla talvenkin aikana säännöllistä ja tavoitteellista, samaan tapaan kuin nyt syksylläkin. Nythän minun on mahdollista vielä loka-marraskuulle asti treenata omalla pihalla / kentällä, mutta sen jälkeen pitäisikin sitten päästä aina hallille. Näillä näkymin hallilla käyntejä tulee kuitenkin vain se kaksi per viikko, maksimissaan, joten mistään hurjasta agitehotreenistä ei tule olemaan kyse.. Ellei sitten alkaisi kulkemaan lasten kanssa.. vaikka Ossin päiväunien aikaan. Siinäpä vasta ajatus.

Lisan kanssa aion myös jättää talven kylmimmät kisat väliin, ei se ole niitä kelejä varten tehty. Takkikalustokin pitää laittaa aivan uusiksi, nyt kun sen kanssa pitää alkaa oikeasti treeneissä ja kisoissa talvellakin ramppaamaan. Katsoo nyt sitten, miten loimittamisella saa sitä pysymään lämpimänä ja miten meidän onnistuu kisata tai edes treenata, hallikinhan meidän seuralla on kylmä. Pitänee kokeilla viritellä häkkiinkin jotain extraa pelkän huovan lisäksi. Kangashäkki olisi lämpimämpi, mutta kun neiti ei taida pysyä sellaisessa edelleenkään. Jos virittäisi avonaisen kangashäkin metallihäkin sisälle...

Laatimani treenisuunnitelman mukaan meidän pitäisi nyt alkaa hiomaan kontakteja, kun kepit on jo aika sievällä mallilla. Ajattelin vahvistaa 2on2offia ensin laatikolla sisätiloissa naksuttimen kera. Koitellaan pitää nyt viikon verran taukoa muusta treenistä, kun kisoja on käyty reippaamman puoleisesti ja kepitkin piti heivata taas pihalta pihatöiden vuoksi, ettei tule kiusausta ottaa niitäkään. Joten sisätreeniä naksuttimella nyt alkuun. Joskus sitten ensi viikolla otetaan vähän rata pätkää ja varmaan vasta Vantaan kisojen jälkeen sitten aletaan tosissaan se kontaktien tehotreeni ja niistä nopeat ja itsenäiset. Tavoitteena siis :)

Fysiikkatreeneistä voitaisiin harjoitella Lisan kanssa jumppapalloniksejä ja itsekin voisin alkaa vähän jumppaamaan. Hmm.

Lokuun 1. viikonloppu lähdetään parsonerkkariin ja mikä jännempää PRT ry:n 20v-juhlaillallisille Espooseen :) En malttanut myöskään olla ilmoittamatta Lisaa Vantaalle kahteen starttiin lauantaille. Tuomarina siellä on minulle uusi tuttavuus Asko Jokinen. Erkkariin otetaan meidän molemmat koirat - saa nähdä miten reissu menee kokonaisuudessaan! Jos aivan mahdottomalta tuntuu, niin Jorea ei kehään viedä. Esa nimittäin esittää sen ja saa tehdä myös päätöksen asiasta. Hauska käydä Lisan kanssa piipahtamassa kehässä myös pitkästä aikaa, viimeksi se oli näyttelyssä Kajaanissa tammikuussa 2011 esiintyen EH:n arvoisesti, sellaista arvosanaa toivoisin nytkin. Tuomarina meillä on Ruotsalainen parsonkasvattaja tuomari Svante Frisk.

Muutoin reissulta on toiveissa mahdollisimman rentoa yhdessä oloa Esan ja koirien kanssa :)

Jore & Lisa

Beleriad Kelly Cloun, Lisa - soon to be 4 years


Witty Fox Alvaro Que Raro "Jore" - 2 years

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti