torstai 6. syyskuuta 2012

Pujottelu

Kamerasta loppui akku ennenkuin ehdittiin alkaa kikkailemaan ;) Tässä siis pari otosta ihan perusmenosta, verkot avustaa oikealta ohjattaessa avokulmaa ja vasemmalta (kameran puolelta) ohjattaessa estää poistulon liian aikaisin.





Vauhdikkaasti se jo menee! Mulla on kauhea ehtiminen persjättöihin, kun olen niitä välillä kokeillut, mutta olenkin koettanut sitten sitä vastoin treenata takaaleikkaukset todella jyrkkinä, että niitä käyttäisin sitten enempi.

Näitä nyt hinkataan sitten tällaisenaan tovi, heh, eikö ole aika hienot nuo minun tekemät kepit, vähän vinksallaan jo näköjään... Nyt niitä on sentään jo se 12kpl ;) Mutta käydään me välillä tosiaan treenaamassa ihan kisakelpoisilla kapineillakin, elkää huolestuko.

No, sitten kun osataan nämä eri ohjauksilla ja persjätöillä ja takaaleikkauksilla, radallakin, niin sitten aletaan kävelemään vastaan, kulkemaan itse keppien välistä ja heittelemään lopulta leluja nenän eteen - haluan todellakin toimivan pujottelun, enkä mitään kompromissitekelettä! :)

Suapipa nähhä miten meijän käy! Nyt ainakin on ollut kovasti intoa treenata ihan vaan tätä pujottelua, se kun on vielä niin kovasti kesken. Seuraavaksi sitten kontaktien kimppuun, jahka kotiin päästään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti