keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Silmälääkärissä

Molempaisilla silmät todettiin terveiksi tänään Luleåssa. Kovasti niitä kyllä syynättiinkin ja vielä kahden lääkärin (toinen harjoittelija) toimesta. Ehtii siinä aina miettiä yhtä jos toista, kun niin tarkkaan ja hiljaa niitä tutkivat.

Jore ei pitänyt alkututkimuksesta vaan murisi molemmille tädeille, mutta antoi tutkia. Tippojen laiton jälkeen peilattiin silmät ja valothan ovat tuolloin sammutettuina. Silloin ei kuulunut vastalausetta ja pistipä se istumaankin pöydälle tädin kehotuksesta ja oli aivan rauhassa ja levollinen. Muutoin klinikalla olo oli aika kamalaa. Lisa nyt on kiltti kuin mikä, heilutteli vain häntäänsä kaikille, mutta Jore piippasi, välillä räksytti ja tempoi hihnassaan. Jep, kannattaa sosiaalistaa ja totuttaa oma riekkurassi kaikkeen ja perusteellisesti, niin varhain kuin suinkin!

Kuvia eiliseltä. Saa tuota partaa vieläkin vähän raakata!
Nyt valeraskauden aikaan Lisan nisiä vähän väliä tarkkaillessani löysin alimmasta nisästä oikealla pienen kyhmyn. Mainitsin tästäkin lääkärissä ja tuomio on melko varma nisäkasvain. Nisiä tulee palpoida jatkossakin ja erityisesti seuraavien juoksujen jälkeen. Mikäli patti on silloin siinä edelleen, se tulisi leikata pois, koska paremmaksikaan se ei siitä mene. :( Nisäleikkaukset ovat kuulema koiralle kovin kivuliaita.

Juttelin samaisen lääkärin kanssa sitten Lisan tarkoitetusta kuvaamisesta. Lääkeaineista, riskeistä ja mahdollisista eduista tai jopa haitoista, kun varsinaista syytä kuvaamiselle ei ole. Ja päädyttiin sitten siihen, että me lähdettiin klinikalta ilman kuvia. Matolääkkeet syötin vielä klinikalla nassuun ja sain kuittauksen passeihin, on se vaan kätevää tämä nykyaika.

Sellaisia uutisia lääkäristä tällä kertaa. Koirat on nyt väsyjä kuin pitkänkin metsälenkin jälkeen, matkustelu on rankkaa! Ja Esa lähti vielä töihin...

Melkein kokonaan trimmattu poika :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti