sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Arvostelu

Unohtui sitten kirjoittaa arvostelu, se löytyy nyt myös päivitetyltä Näyttelyt-sivulta, joka ei hetki sitten vielä toiminut. Arvostelu kuului näin:

Bra huvud, slarvar ngt med vänster öra, bra ögon, bra bett, hals, skuldra, kropp, korrekt kors, bra ben, fötter, vinklar, rör sig OK.

Suomeksi jotakuinkin näin:

Hyvä pää, vasen korva jokseenkin kevyt, hyvät silmät, hyvä purenta, kaula, olkapää, vartalo, oikeanlainen 'risti' (kors, eli sään ja lantion välinen alue selässä), hyvä luusto, jalat ja kulmaukset, liikkeet OK.

Heh, eli aikas nopeasti saneltu, tuomarilla oli selvät sävelet ;) Foxy käyttäytyi todella hienosti ja kävelykin meni nappiin, ainoastaan roppikehässä lähdin liian innokkaasti liikeelle ja Foxy laukkaili puolet ympyrästä. Nyt harmittaa tietenkin, kun ei olla enempi käyty tänä kesänä kehissä vaikka tarkoitus on kyllä ollut, edes Oulun näyttelyyn en muistanut ilmoittautua.. aiemmissakin ilmoittautumisissa kävi juuri niin, että päivän liian myöhään olin menossa ilmoittautumaan, tai vasta muistin että ainiin se näyttely!! Tekisi tietenkin mieli erkkariin, mutta koska LA on 2. 10 ja erkkari 11. päivä, heh, taitaa jäädä väliin. :) Mutta ehkis messariin sitten, sieltä tuskin vaan on mitään serttejä noin vain noudettavissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti