maanantai 27. heinäkuuta 2009

Foxyn kiireinen viikko

Maanantai: Treenit nuorten SM-valkkuryhmällä (+ oman ryhmän treenit?)
Tiistai: Epikset
Keskiviikko: Minun apuohjaamani ryhmän treenit
Torstai: Vapaa?
Perjantai: Ratatreenit a la Lotta, ihan vaan Carinan kaa kahdelleen
Lauantai: Puomisuorituksen hiomista Seskarössä
Sunnuntai: Nuorten SM-agilitymestaruus Varkaudessa, ohjaajana siis Carina :)

Näin meillä! Joten touhua pitäisi riittää...

Kontaktitreeniä on koetettu ottaa ahkerasti, uskoisin sen menevän kisoissa hyvin, koska kontakteja ei ole muulla tavoin otettu kuin pysähtymällä, ellei sitten vauhti ole jollain yliluonnollisella tasolla sunnuntaina... Toivotaan että ei! :) Keinu meillä on ollut toinen kompastuskivi toisinaan, se menee omalla painollaan. Samoin kepit, joita on kyllä harkattu paljon myös (kotoa kun löytyy vain kontaktikapistus ja kepit)

Pikkuisen ahdistaa koko kontaktitreeni ja kisaaminen, mutta ei ne yhdet kisat koiraa tai treeniä kaada. Toivotaan vain parasta lykkyä Carinalle ja Foxylle ja mikä ettei siellä hyvin menisi, mestaruus kainalossa takaisin ;)

Vähän harmittaa oma kisainto, kun harmittaa tämä maha ja se ettei pääse itse koiran kanssa enempää touhuamaan. Kun haluaisin nauttia tästä mahastakin kokonaisvaltaisesti enkä harmitella sitä, etten pääse keräämään nollia :P Mutta pitää nyt ajatella niin, ettei Foxyn kanssa voisi kisata kuitenkaan, kun tarkoitus on harjoitella uudet puomin kontaktit. Ja kovasti on toiveissa päästä alkutalvesta taas radalle. Ei sieltä voi pysyä poissakaan...

Olen kyllä suunnitellut jotain koiranäyttelyäkin loppuvuodelle, joko erkkari, Jyväskylä tai messari. Erkkari sattuu vähän huonosti lasketunajan kannalta, joten mahdollinen ilmoittautuminen jää ainakin viimetippaan. Jyväskylä ja messari sen sijaan ihan mahdollisia, jos vain perhe pysyy terveenä. :) Sertejä tuskin kahmitaan noista kisoista, vaikka Foxy onkin nykyisin tosi sirpakka nuori nainen, hauskinta olisikin saada Lisa jo mukaan junnuluokkiin, ehkä mahdotonta, mutta olisi se siltikin kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti