perjantai 16. heinäkuuta 2010

Huomiset koitokset

Hui kun jo jännittää huominen kaikkien parson-koirakkojen sekä muiden tuttujen puolesta!! Liedossa käydään viikonlopun aikana kisat agilityn MM-karsinnoista. Kuka pääsee edustamaan Suomea tänä vuonna Saksassa pidettäviin kisoihin? Toivottavasti joita kuita edellä mainituista :)

Tsemiä kisoihin kaikille tasapuolisesti!!

Minulla on tänä vuonna vihdoin ja viimein realistisetkin toiveet ensi vuotta varten olla mukana kyseisissä kisoissa Foxyn kanssa :) :) :) Sittenkös se vasta jännittääkin!!

Lisan kanssa ollaan nyt sitten reenailtu yhdessä agilitya, se on ihan intopinkeenä lajista, osaa hienojakin ohjauskuvioita - tai se taitaa oikeastaan olla niin, että nyt minä osaan niitä, koira vain tekee mitä pyydän... - ja etenee melko taitavastikin :) Pitää tässä joku päivä pyytää vaikka Esaa ottamaan pikku ratapätkää videolle. Kepit meillä on tosin vielä ihan harjoittelematta. Keinua, pussia, pituutta sekä rengasta saadaan myös vielä reenata useat kerrat - ennen kisoja nimittäin. Ehkäpä marraskuun lopussa kaamosrallissa ohjaisinkin kahta koiraa?? ;)

Muun muassa tämä kuva kertoo hyvin, kuinka pinkeänä Lisa on, kun mennää agia :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti