tiistai 20. heinäkuuta 2010

Ei kiinosta.

Eikös tässä vaiheessa yleensä julkaista näitä ollakko vaiko eiköstä sitä sitten olla -kuvia ja pohdiskeluja, tässäpä tätä sitten. ;)

Nyt on kulunut 2 viikkoa ja 4 päivää astutuksesta. Kätevä sinänsä, että astutus onnistui vain kerran, niin voi tarkalleen laskea miten kauan siitä on mennyt. jee. No mutta siis, joillekin nartuille tulee tässä vaiheessa pahoinvointia. Jos sitä ei lasketa, että Rommi oli aamulla oksentanut illalla syömään heiniä omaan petiinsä, niin ei, täällä ei olla voitu pahoin. Jotkut laiskistuu ja sen semmoista, kyllähän tuo aika laiska on, mutta sitä Foxy oikeastaan on aina, jos ei sen kanssa varta vasten lähdetä hommiin. Se osaa ottaa ilon irti nukkumisesta. Onko se sitten erityisen laiska, väsynyt tai muuta semmoista, niin saattaapa olla että onkin, mutta kun en minä ole sitä agilitya tai muutakaan niin kovasti ottanut, niin en tiedä.. arvailuksi menee. Metsässä se hölkyttelee mennä niin kuin normaalisti ja ottaa spurtteja, ei revittele kyllä, mutta se voi mennä kuuman säänkin piikkiin. Eikä sillä, ei se nyt saisikaan revitellä.

Se näyttää useimmiten tältä, kun se nukkuu. On hyvin - "Nyt ei kiinnosta mikään eikä kukaan muu missään jos sekään." - olemukseltaan.

















Näihin tunnelmiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti