torstai 22. heinäkuuta 2010

Maanantaina

Varasin Foxylle ultra-ajan maanantaille klo 12. Vieläkään se ei osoita mitään merkkejä tiineydestä tai en minä niitä ainakaan huomaa, ellei jonkin asteista flegmaattisuutta lasketa. Eilen se oli meidän kanssa vaunulenkillä ja otin Lisan kanssa vielä lenkin päätteeksi akia. Foxy nyt olisi toki tahtonut mukaan, muttei se mitään erityistä konserttia pitänyt. Annoin sen ottaa lopuksi kepit, mutta ei se tehnyt niitä loppuun asti. Siihen toki voi olla useita syitä, mutta täytyyhän minulla nyt olla jotain joka pitäisi toiveita yllä, vaikka olenkin varautunut kuulemaan huonotkin uutiset maanantaina.

Lauantaina ollaan toden tosiaan menossa Lisan kanssa kehään, ahdistaa sekin, kun viimeksi tuli se hylkäys. Ei minua huvita viedä koiraa keräilemään hylsyjä joka näyttelystä. Se hyvä puoli tässä on, että on varaa enää vain parantaa, huonommaksi ei voi mennä. Ninjan ja Marjaanan kanssa harjoiteltiin eilen kehäkävelyäkin, Kaija oli meillä tuomarina. Ihan hyvin se meni, vähän Lisa sinkoilee, mutta se onkin Lisa "the Bazooka". Ainakin akikentällä ja siellä me otettiin kehäreenitkin.

Bazookan kanssa on äärimmäisen rasittavaa treenata, sillä se hyppii vasten ja muutaman kerran hyppiessään myös ottanut hampailla, ehkä vain lelua tavoitellessaan, mutta kuitenkin. Olen ottanut melko roisiksi käytännöksi tuon luupään kanssa työntää käsi eteen aina kun se koettaa ponkaista ja kun se tulee aika voimalla ylös päin, ei varmaan tunnu kovin kivalta tömäyttää päälakeaan kesken ilmalennon johonkin kiinteään. Tarkoituksena on tehdä hyppäämisestä epämukavaa... palkkaa se ei siitä ole koskaan saanut, kiihtyessään vain alkaa riehumaan. Aivan kuin korvauksena luupäisyydestään se on aika tykki eli sinko eli Bazooka radalla, lukee kroppaa tosi hyvin noin nuoreksi ja harjaantumattomaksi ja onkin Foxyyn verrattuna enempi tykötuleva. Olen kuitenkin edistynyt irtoamiskoulutuksessa melko hyvin ja se etsii esteitä jo hyvin, eikä lyhellä suoralla enää käänny minuun päin. Tästä tykötulemisesta on se hyöty, että se tekee käännökset tosi taitavasti ja ekonomisesti, Foxy kun revittelee ne yleensä tosi pitkiksi ollessaan niin etevää etenevää sorttia. Eli kaksi hyvin erinlaista rimpulaa on kyseessä. Oikeastaan lykky, että saankin treenata nyt Lisan kanssa pelkästään, ettei mene kuviot aivan sekaisin :)

Vihoviimein pätkä Lisan menosta, video vain surkea kun sää oli vähän sateinen. Viimeinen hyppy oli turhan vaikeasti esitetty, oletan välillä vähän liikaa... Ps. Kaija teki mulle treenimekon, eikös ookki nätti!

1 kommentti:

  1. Hienostihan se Lisa vetää =) Nyt vaan loput esteet hanskaan ja kisakentille! Taitaa olla sulla vähän sama syndrooma kun mulla oli Ninjan kans..mut ku se on mun "vauva" ja pieni vielä ;) Ja eihän sitä tietenkään ole ollut aikaa ihan samalla lailla treenailla kun foxyn kans kun Ilse tuli maailmaan. Mut lauanataina sit näytelmissä...mua alko jo vähän jänskättään..Ninja on nyt pesty, meinasin just alkaa kynsiä leikkeleen. Tsemppiä meille!!

    VastaaPoista