perjantai 23. heinäkuuta 2010

Ressaavat retaleet

Otan Foxynkin huomenna mukaan, se on ollut melkoisen stressissä nyt, jos olen jättänyt sen kotiin Rommin seuraksi, ihan vaikka vaan Lisaa lenkittääkseni/treenatakseni ja nyt kuitenkin ollaan poissa useampi tunti vain Rommin kanssa. En kyllä varmaan malta sitten enää pysyä kehästäkään pois, jos kerran Foxyn sinne joutuu tuomaan :/ Häkissäpä se saa varmaan olla sielläkin. Ajattelin, että kahdesta pahasta tämä on kevyempi vaihtoehto, ottaa Foxy mukaan ja pitää se erillään muista koirista, kuin jättää se kotiin yksin stressaamaan.

Meillähän on koirat kaikki aikoinaan opetettu olemaan yksin ja ovat sen hyvin osanneet... Nyt vain olen itse ollut jo niin kauan kotona, ettei ne osaa sitä taitoa oikeastaan enää ollenkaan, ainakaan niin, että vain yksi lähtee ja kaksi muuta jäävät odottamaan. Niin vielä menee, että kaikki kolme jäävät kotimiehiksi, silloin ovella on vastassa ihan tyytyväistä sakkia, mutta jos Foxy joutuu jäämään yksi Lisan tai Rommin kanssa, puhumattakaan, että aivan yksin, se alkaa läähättämään ja vinkumaan. Rommikin pitää kyllä meteliä yksin jäädessään, muttei niinkään stressaamisen takia vaan ihan vaan ilmoittaakseen että HÄNET MUUTEN ON JÄTETTY SISÄLLE!!! Ja se lopettaa sen, kun huomaa, ettei haukkuminen auta. Pitää Foxynkin kanssa aloittaa taas yksin jättämistreenit, mutta nyt ei ole sen treenin aika.

Tämmöistä tänne, huomenissa nähdään taas tuttuja :)

1 kommentti:

  1. Ikäviä nuo kaiken maailman stressit =( Meillä onneks ei kumpikaan stressaa yksin ollessaan tai yhessä ollesaan, olen aika paljon jättänyt niitä kotiin kun käyn jossain lasten kanssa niin ovat sitten onneksi tottuneet siihen. Ei Foxy sitten rauhoitu vaikka olis yksikseen häkissä sisällä tai että rommi on häkissä ja Foxy irrallaan? Meillä nyt on taas tuo autostressi..kaikilla koirilla pitää kai olla omat vinkeensä, niin hyvät kuin huonotkin. Mutta huomenna nähään =) Kisasiskoni ;)

    VastaaPoista