keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Kuvia Oulusta

Carina oli meillä Oulussa mukana ottamassa valokuvia kehästä, kerrankin saatiin siis hienoja! :) Tässä muutamia, lisää kuvia sunnuntailta voi käydä katsomassa täällä.

Foxylla oli "mieli matalana" kävellessä, se ei siis sujunut todellakaan kovin hyvin ja eipä minulla kyllä ollut mitään oikein innostavaa palkkaakaan.. näyttelyn jälkeen sitten haettiin kojuilta vinkuhiiri ja vinkupallo - ensi kesää varten ;)

















Olin tosi ylpeä pöydällä seisomisesta molempina päivinä :) Harjoiteltiin kotona niin, että nostin koiran pöydälle ja syötin sille lauantaimakkaraa parina päivänä ennen näyttelyä - selvästikin auttoi! :D Ei mitään luimuilua, niin kuin pöydällä yleensä.

















Avo kilpailuluokan nartut:
Vas. Foxy eli Dark Russell's Falconetti, Maitomiehen Adept ja Tallitontun Heta.

















Foxy seisoo nätisti... minun pieni utm typ! :)

















Ja vielä se sievä pieni pää

















Ilmoitin Foxyn silloin joskus alkukesästä myös Kemin näyttelyyn, mutta sinne se ei enää pääse mukaan. Lisankin taisin tuolloin ilmoittaa, en ole aivan varma... mutta saa nähdä, se on aloittanut ensimmäisen oikean karvanlähtönsä ja sitä nimittäin lähtee nyt sitten oikein tupoissa! Koitan olla nyhtämättä, mutta nyt jo reisistä paistaa nahka lävitse. Joten saapa nähdä, siinä on kuitenkin huomauttamista asiasta jos toisestakin, enkä halua ehdoin tahdoin viedä sitä kaiken päälle vielä huono karvaisenakin näytille. Koitan olla varovainen, enkä ainakaan kampaile tai pese sitä ennen näyttelyä.

1 kommentti: